Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Бути як *** чи я к *** з айфоном?

Настигла мене криза середнього віку. Оскільки ферарі явно не про мене, закортіло мені купити айфона.
Подивився я на них ціни і побачив, що новий афйон одразу після купівлі втрачає третину вартості.
Тобто новий афон будет купляти тільки ***.
Отже думаю купляти собі його чи ні
я покупаю себе начиная с 2014 года самый крутой самсунг. стоит как айфон твой. и как то не парюсь по этому поводу. до 2014 года был самый крутой HTC но тогда времена другие были. А вот к стати жена с 2012 года покупает самый крутой самсунг, ладно я ей покупаю и не парюсь по этому поводу.

Якщо в тебе не буде 16го, то ти будеш як *** без нього цілий рік ходити
Взагалі ніхто не *** якщо треба телефон то це чудовий телефон.
Pro Max це напевно по ідеї якимсь режисерам для професійної зйомки. Але по факту з ними чомусь ходять пісюхи що крутять жопами в Інстаграмі. Вони використовують невелику частину його можливостей. Це все одно шо їздити на роботу на бульдозері.

Взагалі ніхто не *** якщо треба телефон то це чудовий телефон.
Pro Max це напевно по ідеї якимсь режисерам для професійної зйомки. Але по факту з ними чомусь ходять пісюхи що крутять жопами в Інстаграмі. Вони використовують невелику частину його можливостей. Це все одно шо їздити на роботу на бульдозері.
От бульдозер як раз потрібен, щоб той про макс тягати

В последних пятнашках не про УСБ 2 скорость :)

А в Про - УСБ 3, но только для этого надо прикупить оригинальный кабель, баксов 50-70 наверное :)

И, насколько говорят, скорость заряда от неоригинальных зарядок тоже понизили.

Короче, эпплы как всегда.
Но культовая вещь, типа. Надо брать :D

А вообще делали бы уже одну модель, и тупо лочили ее софтом. Скорости, камеры, итп. Было бы нагляднее, за кого держит компания покупателей.

А вообще делали бы уже одну модель, и тупо лочили ее софтом. Скорости, камеры, итп. Было бы нагляднее, за кого держит компания покупателей.
для бюджетних апаратів так і роблять. А для топового це не вигідно фінансово - бо дорого залізяччя коштує.

Настигла мене криза середнього віку. Оскільки ферарі явно не про мене, закортіло мені купити айфона.
Подивився я на них ціни і побачив, що новий афйон одразу після купівлі втрачає третину вартості.
Тобто новий афон будет купляти тільки ***.
Отже думаю купляти собі його чи ні
І новий І старий буде купляти тільки ***. Коломойський взагалі з кнопочним.

Назад
Зверху Знизу