Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

буддизм

• Автор теми Автор теми pingwin
  • Дата створення Дата створення
Вот ты меня не слушаешь я уже отвечала тебе на этот вопрос. А ты снова его задаешь. Значит ты не слушал меня, не задумывался над тем что я сказала. Зачем , ответь мне снова тебе отвечать. Ходить по кругу?.
Вибач, я забув скоріш за все! Повтори для тих хто у танку, будь ласка!

Так на агностика, але це майже те саме. Більшість агностиків схиляються до атеїзму. Хоча б в тому що не е креаціоністами.

Послідовності ви не бачите бо мислите атеїстичним мозком. А мені як розмовляти з атеїстами. Вони всі однаково мислять. Мені не цікаво.
Ясно.
Демони- ангели. Тоді іншопланетяни. Тоді атеїзм чомусь із цього витікає.
А тоді - не цікаво...
Згоден. Не цікаво.

Вибач, я забув скоріш за все! Повтори для тих хто у танку, будь ласка!
Ти ж знаеш що для мене це важливі слова і важлива розмова. Я не просто поговорити. Повторю якщо вирішу що потрібно. В тебе е своя влаштовуюча тебе картина світу. Навіщо тобі її переосмислювати? Чи ти просто хочеш критикувати мою? Мені це також не потрібно. Ми можемо спілкуватись і так без взаємних переконань один одного. Чи не можемо?

Ясно.
Демони- ангели. Тоді іншопланетяни. Тоді атеїзм чомусь із цього витікає.
А тоді - не цікаво...
Згоден. Не цікаво.
Вибачте. Я спитала зразу про інопланетян щоб зрозуміти швидко з ким маю справу. Декілька запитань і в мене багато матеріалу.

Вибачте. Я спитала зразу про інопланетян щоб зрозуміти швидко з ким маю справу. Декілька запитань і в мене багато матеріалу.
Вибачте і ви.
Але "швидко зрозуміти" - це поверхнево. Ви кудись поспішаєте?
"З ким маю справу" - це перебільшення. Яка в нас з вами справа?))

Вибачте і ви.
Але "швидко зрозуміти" - це поверхнево. Ви кудись поспішаєте?
"З ким маю справу" - це перебільшення. Яка в нас з вами справа?))
Я добре розуміюсь на людях. Так що не поверхнево. Людина відтворює свою картину світу. Яка у вас картина світу в вашій свідомості такі слова і речення ви будете говорити. А мені вони відомі заздалегідь. Хотілось чогось новенького

Интернет став затісний для мене. Потрібно його кидати.

Ангели руйнують життя.

"Созідающая і разрушающая" що?
Що саме вони створюють і руйнують?
У каждого человека всегда есть два варианта выбора. Если кажется что больше, то это только кажется. Всегда два. Один созидающий второй разрушающий. Вы спрашиваете что созидающий и что разрушающий. Я вам отвечаю жизнь. Вы спрашиваете чью. А я отвечаю жизнь вообще.
Если вы выбираете созидающий вариант вы идете одним путем, разрушающий другим. Так понятно?
Ваш выбор определяет ваше бытие.

У каждого человека всегда есть два варианта выбора. Если кажется что больше, то это только кажется. Всегда два. Один созидающий второй разрушающий. Вы спрашиваете что созидающий и что разрушающий. Я вам отвечаю жизнь. Вы спрашиваете чью. А я отвечаю жизнь вообще.
Если вы выбираете созидающий вариант вы идете одним путем, разрушающий другим. Так понятно?
Что если отказаться от выбора?

Все дкже понятно.
Тільки це все романтика.
Якщо ви кажете, що ангел- це той, хто творить, а демон - той, хто руйнує, то це означає, що ангел - це той , хто не руйнує.
Але ангел , як ми знаємо , і руйнує, і забирає життя.
Не кажучи вже про те, що ангели не "созвдають" . Цим займаєтьсч Бог. Ангели не здатні.

Ps. Ми ,взагалі розмовляємо про загально прийняті поняття, чи про ваші особисті ?

Что если отказаться от выбора?
Ты не сможешь отказаться. Делать всеравно придется. Даже если от всех закроешься. Выбор будет в твоем сознании какую мысль например считать верной.

Назад
Зверху Знизу