4000 грн на місяць

Брифинг МВС сейчас

• Автор теми Автор теми jaz777
  • Дата створення Дата створення
Натали, ты уже второй день задаешь глупые вопросы.

Как же вы, бабы, страной собрались заместо мужиков керувать.:рл:
Может лучче взять в руки не страну, а то, что лучше "ложится"?:):D

ходила, фотала улицу...это что, доказательство? бред какой-то:незнаю:

Так, я об этом и говорю. После таких "доказательств" в любой нормальной стране стал бы вопрос о проф пригодности того, кто их собирал.

тихо прийшов , тихо уйшов.......

Так, я об этом и говорю. После таких "доказательств" в любой нормальной стране стал бы вопрос о проф пригодности того, кто их собирал.

Ще одне. Іди подивись брифінг. Вона потім закладала бомбу. Хочеться фашталякати - чую дзвін, та не знаю де він.

в любой нормальной стране
В тех же странах министры уходят в отставку из-за действий подчинённых, из-за использования служебных авто в личных целях и тд., а не держаться в своём кресле уже не то, что при смене премьеров, а и президентов.

Ще одне. Іди подивись брифінг. Вона потім закладала бомбу. Хочеться фашталякати - чую дзвін, та не знаю де він.
Соевым хоботам еще не подогнали свежие методички - поэтому лепят откровенную хуйню-отсебятину.

Там нет ни одного прямого доказательства. К экспертизе ДНК в данной ситуации у меня большие сомнения. Посмотрим, что по факту принесут в суд. А теперь проведем паралель, от авакова требуют срочного раскрытия резонансных дел, дедлайн до нового года. Вот он и страеться в лучших традициях наших ментов.

Там нет ни одного прямого доказательства. К экспертизе ДНК в данной ситуации у меня большие сомнения. Посмотрим, что по факту принесут в суд.

Ти шо, штучний інтелект? Твої фрази не несуть наповнення ніякого.

там же было,
они понакупали хат, машин после убийства
типа материально заинтересованы были

Звідки ти взяв що для вбивства одного журналіста збирається настільки різношерста публика.
Згадай уподібні обставини вбивства полковника ГУР МО, командира 10-го ОЗСпП Максима Шаповала та заступника начальника відділу контррозвідки ГУ СБУ в Донецькій області полковника СБУ Олександра Хараберюша.
До речі вбитого М.Шаповала російські пропагандони підтягували до участі у вбивстві Д.М.Воронєнкова.
Ми напевно ніколи не будемо знати хто стоїть за цим всім і чи взагалі будуть покарані дійсно рєальні виконавці.
Одна з ригаків якась бондаренкова договорилась до того всі хто захищав Батьківщину за покликом сердця злочинці тому що вони вбивали наших ворогів.
Галас є інформаційною акцією. Ще не було суду навіть не закінчено слідство а всі вже знають хто винен...
Стаття 62. Особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду. Напевно дехто забув що є Закон, яки він використовується то справа така, але він є.

Нормальні люди можуть такі розмови вести?

Дізналася що другу прислали повістку на допит.

7594415356c719a8feae62.webp

Після того як друг пустив собі кулю в голову.

a2c970a66688a27f662.webp

Подруга, яка "просто на телефон фоткала".

a54be14e6656a2d7caf276b.webp

ce6060c09dbdbd4c54972b.webp

там же было,
они понакупали хат, машин после убийства
типа материально заинтересованы были

Купівля житла є мотивом? Хіба що для податкової у питанні декларування та сплати податків.

Назад
Зверху Знизу