Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Бросить курить вообще возможно?

• Автор теми Автор теми Prototype_
  • Дата створення Дата створення
1732039551492.webp

нет
заменить можно.

Бросил курить в один день давным давно.
Просто надоело.

Мой друг одногодка (здоровья ему) - с инсультом. Много курил.

Думай-те.
Ну в Америке я думаю легче бросить. Я тоже бросил и у меня ни одного курильщика знакомого не осталось, хотя приехали когда дымили как паровозы большинство. Дорого , не модно и есть альтернатива .

У нас в бригаде 7 человек, курить тоько один...молодой и глупий..:зуби:

Ну в Америке я думаю легче бросить. Я тоже бросил и у меня ни одного курильщика знакомого не осталось, хотя приехали когда дымили как паровозы большинство. Дорого , не модно и есть альтернатива .
Я тогда жил в Харькове. Просто надоело, абсолютно бессмысленная фигня.

У нас в бригаде 7 человек, курить тоько один...молодой и глупий..:зуби:
Скажи єму, шо щас тока женщіни курять. Вся табачная промишлєнность пєрєорієнтіровалась на женщін. Для мужиков там шото по інерції із отходов проізводят.

всі з моїх знайомих, хто бажав кинути палити цигарки і переорієнтувався на айкосі та гло, стали смоктати ті гаджети взагалі без зупинки і грошей витрачають вдвічі більше. зато "корисно для здоров"я" :рл:

Останнє редагування:
всі з моїх знайомих, хто бажав кинути палити цигарки і переорієнтувався на айкосі та гло, стали смоктати ті гаджети взагалі без зупинки і грошей витрачають вдвічі більше. зато "корисно для здоров"я" :рл:
Та да, этот вариант не работает. Куришь тупо одну за одной, шо радио слушаешь :D

Бросить курить вообще возможно?
"Немає нічого простішого, ніж кинути палити! Я робив це сотні разів". цю фразу приписують М.Твену
від себе скажу, що можна. більше 20 років як кинув палити. не тягне в незалежності від нічого: настрій, успіх, розчарування, сум, спиртне, компанія тощо.

Что да?
Это как старую деву спросить - готова ли она лишиться девственности?
А она тоже ответит - да!
Ага щас! Раньше думать надо было. Вот как мне с сигаретами. :)
Не благодари..:іржач:
Турок надів на голову клітку, щоб кинути курити — у мережі обговорюють історію Ібрагіма Юджелема, який вирішив відмовитися від куріння нестандартним методом.

Коли сила волі не допомагала, і пачки зникали одна за одною, винахідник придумав дещо: він сплів собі клітку з 40 метрів мідного дроту, блокуючи доступ до сигарет.

Через прути він може пити воду з трубочки та їсти крекери. Ключі він довірив дружині, яка відмикає його клітку лише для прийому їжі. Спочатку сім’я вважала цю задумку дивною, але згодом підтримала його в цьому нелегкому шляху.

Клітку він одягнув ще у 2013 році й досі носить її.

IMG_20241122_055201_990.webp
IMG_20241122_055201_351.webp
IMG_20241122_055201_470.webp
IMG_20241122_055201_421.webp

Назад
Зверху Знизу