Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

бойцы попросили помощь

🟠 00:43 Загроза ударних БпЛА Загроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 00:43 Загроза ударних БпЛА Загроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Судя по всему твоему свояку нечем закинутся, если вспомнил про кетанов. Скорее всего Светлодарская Дуга находится в кафе "Бережок" в Старой Башкировке, а так-как до зарплаты еще неделя, то начал нести пургу всякую. Наркеты они все такие.

Походу ты прав

• 🟠 00:43 Загроза ударних БпЛА Загроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Вот и мне интересно, как перечисление денег спасет БТР из жёсткого боя? Деньги на карту скинули. Как эти деньги станут дизтопливом в баке бтра и помогут ему выйти из жёсткого боя?

Никак)Єто просто найобка,заправляєт армія,наркоманам потрібні гроші:)

Мужики спасибо

Да всего нам хватает. Есть нюансы конечно, но не прям такие, шо все пиздец все пропало

Вот после такой же фразы в СМИ одного из комбатов, я перестал помогать армии. Всего хватает? Отлично, чего звоните списки диктуете?

Вот после такой же фразы в СМИ одного из комбатов, я перестал помогать армии. Всего хватает? Отлично, чего звоните списки диктуете?
Я вам звонив? Максимум, що я отримав від волонтерів для свого підрозділу то це маскувальні сітки. Мені совість не дозволяє звонити та просити те, що ми і самі можемо придбати.

Я вам звонив? Максимум, що я отримав від волонтерів для свого підрозділу то це маскувальні сітки. Мені совість не дозволяє звонити та просити те, що ми і самі можемо придбати.

Я же не про Вас говорю.

А сами приобрести это как? Как МВД сами машины заправляет и все покупает? Тогда на чем доход?

Я же не про Вас говорю.

А сами приобрести это как? Как МВД сами машины заправляет и все покупает? Тогда на чем доход?
Доход, да доход у нас мощный. Сбрасываемся с з/п. Если Вам интересно, могу в личку расписать.

интересно,кто там Вам звонит?Я за три года службы никому не звонил,и никто мне не помогал,за извините 7 месяцев под Авдеевкой раза три волонтеры продукты привозили,может к нам не доходило,повыше у командования аппетит получше,но ничо,мы привыкшие к тяготам и лишениям...:)

:D Аха-ха,ага,по 100 грн на нужды роты,ну сейчас наверное по 150:D
Почти угадал. Только я в отдельном взводе. Хз сколько там роты и куда скидываются. Ещё раз повторяю все что нам надо покупаем сами.
Утомил этот топик переливания из пустого в порожнее. Задал хлопец вопрос не наебуют ли его, а раздули ветку про всяко разно.

Почти угадал. Только я в отдельном взводе. Хз сколько там роты и куда скидываются. Ещё раз повторяю все что нам надо покупаем сами.
Утомил этот топик переливания из пустого в порожнее. Задал хлопец вопрос не наебуют ли его, а раздули ветку про всяко разно.

Согласен,тему потрібно закрить,хлопця наєбалі наркєти

интересно,кто там Вам звонит?Я за три года службы никому не звонил,и никто мне не помогал,за извините 7 месяцев под Авдеевкой раза три волонтеры продукты привозили,может к нам не доходило,повыше у командования аппетит получше,но ничо,мы привыкшие к тяготам и лишениям...:)

вас погано годували??? Ваші попередники годувались тільки тим, що давала держава і було пристойно, а коли була заборона від ШОС на переміщення техніки, бо була скажена ожеледиця і крім мотолиги нібуя не іздило, то всі сухпаї (нового зразка) з управи бригадної розвезли по КСП батів, а звідти доправили по ВОПах - не було підвозу харчів вчасно.

вас погано годували??? Ваші попередники годувались тілки тим, що давала держава і було пристойно, а коли була заборона від ШОС на переміщення техніки, бо була скажена ожеледиця і крім мотолиги нібуя не іздило, то всі сухпаї (нового зразка) з управи бригадної розвезли по КСП батів, а звідти доправили по ВОПах - не було підвозу харчів вчасно.

Та шо Ви кажете,мене погано годували???Ви про що?Де Ви бачите,що я казав про погане харчування?Ви мабуть один із тих годувальників,якщо про сухпаї річ завели,в Марьїнці на пробу привозили новий сухпай,мені дали пакет з супом гороховим,і анкету щоб я заповнив,послав нахуй разом із супом і анкетою

Та шо Ви кажете,мене погано годували???Ви про що?Де Ви бачите,що я казав про погане харчування?Ви мабуть один із тих годувальників,якщо про сухпаї річ завели,в Марьїнці на пробу привозили новий сухпай,мені дали пакет з супом гороховим,і анкету щоб я заповнив,послав нахуй разом із супом і анкетою

Які анкети??? Ти їбонувся мабуть :іржач::іржач::іржач: попередня бригада весь термін там хавала тільки пайки нового зразку я старих не бачив ні в кого - промка, ліс, зеніт, шахта, мости... кругом були лише нові. Старі доїдали лише на маршах ти навчаннях.

Якщо волонтери привозять хавку, то в мене одразу лише одна думка -голі-босі і їсти нічого.
за извините 7 месяцев под Авдеевкой раза три волонтеры продукты привозили
З 16гороку харчу волонтерського не бачив, а тут у 18му ще привозили... :незнаю:

Які анкети??? Ти їбонувся мабуть :іржач::іржач::іржач: попередня бригада весь термін там хавала тільки пайки нового зразку я старих не бачив ні в кого - промка, ліс, зеніт, шахта, мости... кругом були лише нові. Старі доїдали лише на маршах ти навчаннях.

Якщо волонтери привозять хавку, то в мене одразу лише одна думка -голі-босі і їсти нічого.
З 16гороку харчу волонтерського не бачив, а тут у 18му ще привозили... :незнаю:

Дорогой,ты откуда,с какой бригады?на какой тебе промке,зените и шахте давали новые сухпаи,...бля,на шахте бутовка один раз дали осенью новый сухпай,потом опять старые по-выводу,а про марьинку я сказал,что на пробу привозили,ты с Луны упал?

З 16гороку харчу волонтерського не бачив, а тут у 18му ще привозили...

Что ты трындишь про 16-й год,напротив как раз волонтерам и спасибо,ебать ты в натуре какой то Пушилин,а не пушарик,иди к хуям

Вкладення

• IMG_0287[1].jpg
    IMG_0287[1].jpg
    138.7 КБ · Перегляди: 294
аж смешно,ты насмотрелся в инете,на тебе мосты-

чувак, нахуй ти мені постиш це, запости краще мотузку, отам справа де канава, коли через крижану канаву треба бігом перелазити, бо з під моста пролитає .
Ти мабуть вперше був біля цього моста, а я біля нього був ще влітку 15го, коли його віджали в підарів. Тому фоточки ці сам дивись.

чувак, нахуй ти мені постиш це, запости краще мотузку, отам справа де канава, коли через крижану канаву треба бігом перелазити, бо з під моста пролитає .
Ти мабуть вперше був біля цього моста, а я біля нього був ще влітку 15го, коли його віджали в підарів. Тому фоточки ці сам дивись.

Это начинается,типо-я ебал,я воевал,хорошо,доброй ночи,это не приветствую:(

Дорогой,ты откуда,с какой бригады?на какой тебе промке,зените и шахте давали новые сухпаи,...бля,на шахте бутовка один раз дали осенью новый сухпай,потом опять старые по-выводу,а про марьинку я сказал,что на пробу привозили,ты с Луны упал?

Дарагой, Луни вже кілька років немає, якщо ти в курсі що воно таке. Але ж ти читати не вмієш ніхуя...
Що шахта має назву "бутовка" ти можеш не уточнювати - там іншої немає. :D

Назад
Зверху Знизу