Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Без рук на горном велике?

• Автор теми Автор теми novako
  • Дата створення Дата створення
Понятия не имею. Но охотно верю, что такое, в принципе, возможно:

f7b54da4e4d1ccc189b7a4d9b5628d31.webp

Элементарно, Ватсон - переносишь вес на заднее колесо, надёжно сжимаешь булками сиденье и мчишь :)
Аналогично! :D

малейшая попытка заложить хоть самый плавный вираж - и начинается сильный "расколбас"
:рл:
то у тебя очко играть начинает просто! :D

то у тебя очко играть начинает просто!
То не "очко", то мозги. Нормальная человеческая защитная реакция, позволяющая не свернуть себе шею без особой на то нужды. ;) Срабатывает конкретно на GT; на "скотине" или "украине" необходисмости в такой реакции не возниает.

Вы вот лучше скажите, кто-нибудь бахнутый на голову отважный есть, поучаствовать в
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
? ;)

Останнє редагування:
без рук легко гоняю, а вот стантить никак не научусь...

я езжу на горном без рук, а голова как гироскоп - могу со стаканом полнымм воды ехать.

Да ви всі в інеті лише катаєте.

Да ви всі в інеті лише катаєте.
Не всі.
Двоє харків'ян із залізними яйцями таки знайшлися, аби
ожеледицею та при -15!
yes.gif

Я ніколи навіть влітку 200 в день не їздив. 170 максимум. Не моє це цілий день в седлі сидіти. І шосер, де ці 200 катнути можна з середнью за 30, теж не моє.

Я кілька раз їздив асфальт/грунти десь навпіл - аби ото хоч "помацати" оті 200 :) В перший заїзд потрапив під грозу - мав перерахувати маршрут без фінальних грунтівок, і "накрутив" зайві 30 км. Другий маршрут - на Ізюм, до Червоного Осколу, і далі, берегом вдхр - зразу планувався, як 250+, але знову ж таки дощ, ще й з сильним зустрічним вітром: добре, що не на грунті застукав :) Інші рази - без особливих пригод (
;)). Ще 250 за день вийшло по майже чистому асфальту - їхав до Бердянська. Ну і одного разу їхав таки отой "бревет" 200 км - оте й справді не сподобалося: шлях сам собі обрати не можеш, об'єктивом поштрикати ніколи - знай, ото, вкручуй :)

...Але взимку - 100% не поїду, з руками, чи без - байдуже! :D

Останнє редагування:
Не всі.
Двоє харків'ян із залізними яйцями таки знайшлися, аби
ожеледицею та при -15!
yes.gif

Один из них вроде уже киевлянин.

Да и до этого он не в самом Харькове жил, а в пригороде.

Ну я ж по асфальту не їздун. Звичайно десь приходитсья їхати, але намагаюсь мінімізувати завжди.

Ну я ж по асфальту не їздун. Звичайно десь приходитсья їхати, але намагаюсь мінімізувати завжди.

(з невеличкими варіаціями :)) регулярно їздить на 300 самими лише грунтами :)

Але б із цими я б не поїхав :) Справжні скажені лосі :D Колись супроводив їх однією тутешньою стежкою понад Дінцем (тепер її на ХТ дражнять "тропою мокрософта" :)) - нє, то не мій темп :D

Лосю я лише на матрасах ©
:D

додано

Доречі я теж дав 200км. Щоправда за весь цей рік :D

Доживу, як лід з асфальту поздуває - теж куди-небудь "полосю" :D

Пфф..он чувак ( майкл олсон) без рук и пальцев ( конечностями играет в Кс.) и нечего))_та и не плохо играет..)))_ и мы
шкой играет в корса...))_

В принципе без рук ездить вполне реально при небольшом кол-ве тренировок, ровном дорожном покрытии и определенной сноровке!
А что касается длительных вело походов это кайф! А особенно когда подбирается хорошая компания при содействии благоприятных погодных условий!

вот как надо ездить без рук

Вкладення

•  рук.webp
    рук.webp
    56.8 КБ · Перегляди: 96
из своего опыта - не на каждом горном это возможно.

Я на ашене-найнере без проблем катаю без рук, в том числе по грунту. Не вижу проблемы.

а то что руль от неровностей поворачивается?

Назад
Зверху Знизу