4000 грн на місяць

Без паніки

• Автор теми Автор теми Rurg
  • Дата створення Дата створення
Львів’яни не здають міліцейську зброю --
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Новини / Новини Львова / сьогодні, 15:21

В неділю, 24 лютого, львів’яни не повертали зброю, захоплену під час штурмів будівель міліції у Львові в ніч на 19 лютого, повідомив перший заступник голови Львівської обласної ради Василь Пісний.

Василь Пісний сказав ZAXID.NET, що після того, як в суботу до віконця на вул. Винниченка, 16, принесли два пістолети Макарова, більше ніхто зброю не здавав.

При цьому перший заступник облради знову звернувся до мешканців Львова, які захопили зброю під час штурмів, із закликом здавати її у згадане віконечко. Воно, за його словами, працює цілодобово.

Тим часом уповноважений Верховної Ради з прокуратури Олег Махніцький під час виступу у парламенті 23 лютого повідомив, що нібито захоплену активістами під час штурму Тернопільського обласного управління СБУ врешті знайшли в батька заступника начальника цього управління.

"Затримали батьків заступника керівника СБУ Тернопільщини. Їх мікроавтобус був нашпигований зброєю. Перевірка показала, що це зброя Тернопільського управління СБУ, її після виявлення повернули до місця зберігання", - поінформував Махніцький.

Раніше начальник ГУ МВС у Львівській області Олександр Рудяк гарантував, що люди, які здадуть захоплену зброю, не будуть притягуватися до відповідальності. Ще раніше головний міліціонер Львівщини повідомляв, що під час штурмів захопили 1189 одиниць зброї, однак частину її правоохоронці незабаром вилучили.

Причинять добро, насаждать пользу, наносить ласку конечно!:yahoo:
Вы еще спросите зачем...
Давай спочатку. Ти що тітушка? чи ти збираєшся робити масові погроми,нападати на людей,займатись мародерством? якщо ні то чого боїшся?
До речі приїхав вже той страшний правий сектор? як ви це пережили? надіюсь трупів нема? всі живі здорові. Я не мав часу за цим слідкувати. То як справи?

кстати на майдане порядок...мусор складывается в пакеты и вывозится...дорога и тротуары выметены....оторви зад от дивана и прошвырнись в Киев, а то жизнь пройдет, а кроме монитора ничё и не увидишь. Так сказать, прикоснись к частичке истории...

Киев - красивейший город. Был. Даже представить сложно, сколько времени, сил и денег уйдет, чтобы вернуть все назад. Интересно, что бы сказали европарламентарии, если бы такое торжество демократии устроили у них в центре Брюселя или Парижа?

Правый сектор? Какой он нах правый?:іржач:
Правые и левые ничем друг от друга не отличаются, зеркальное отражение один одного. Потому так и ненавидят друг дружку. Когда рожа кривая, очень неприятно в зеркало смотреть.

Когда рожа кривая, очень неприятно в зеркало смотреть.
Ти хочеш поділитись особистими проблемами? :D

Киев - красивейший город. Был. Даже представить сложно, сколько времени, сил и денег уйдет, чтобы вернуть все назад. Интересно, что бы сказали европарламентарии, если бы такое торжество демократии устроили у них в центре Брюселя или Парижа?
Вони не доводять до того щоб "такое устрояли" а Київ буде ще кращий.

кстати на майдане порядок...мусор складывается в пакеты и вывозится...дорога и тротуары выметены....оторви зад от дивана и прошвырнись в Киев, а то жизнь пройдет, а кроме монитора ничё и не увидишь. Так сказать, прикоснись к частичке истории...

Прошвырнись, получи битой по голове, отдай деньги народным дружинникам, подыши воздухом свободы в загаженном,разрушенном центре Киева, поклонись знаменам с нацисткой символикой, покричи "Слава Украине, героям Слава"( т.е. слава Бандере,Шухевичу,Мельнику и участникам расстрелов киевлян в Бабьем Яру,кстати, может встретишь их потомков на улицах Киева, опять при оружии).

Сергей Разумовский. КАСКАД: Миротворчество. 23.02.2014

VL0PGq7M-Lk

Главный тезис:- "Общие похороны, для того, что бы услышать друг друга, нам не нужны!"

интервью о последних событиях в стране, а так же и о Харькове.

Зараз потрібно разом будувати нову країну за новими правилами.

Одной мне кажется:
1. что у нас уже что-то построено и смысла строить все по новой нет
2. что есть старые адекватные правила проверенные временем, и наляпать новые в горячке это полная дурость.

Давай спочатку. Ти що тітушка? чи ти збираєшся робити масові погроми,нападати на людей,займатись мародерством? якщо ні то чого боїшся?
До речі приїхав вже той страшний правий сектор? як ви це пережили? надіюсь трупів нема? всі живі здорові. Я не мав часу за цим слідкувати. То як справи?
Если под словом "титушка" вы понимаете человека, не поддерживающего майдан - то да, я самая настоящая титушка (не подскажите, куда за денюшкой зайти?). Я боюсь, что, как раз приехавшие будут учинять погромы, нападать на людей и с оружием вершить правосудие.

Пока у народа не будет самосознания,пока не начнут страдать мирные люди,будут сидеть жопой на диване,и стукать по клавиатуре.Увы.
Америкосы сами боятся что все еще может выйти из под контроля,почему баррикады не разбирают?
А Путин уже отморозился,и оно ему нах не надо кто кого куда будет иметь,как всегда англосаксы денег нашинкуют, а у голодранцев с майдана как денег не было так и не будет, и их под нож в любой момент пустят,свидетели как всегда почему очень быстро все "умирают".

Я не маю інформації про поїздку майданівців в Харків. Навіть якщо б була якась делегація то явно не для якоїсь агресії. Звичайно якщо будуть біснувати якісь відьми то їх на місце поставлять. В країні ще багато мародерів,тітушок і тому подібне. Так що порядок навести необхідно. По при те не повинна ні в якому разі не повинна постраждати ні одна звичайна людина.
Ніякого "поражения востока" нема,бо з ним ніхто не воював. Воювали з злочинною владою від якої страждали ВСІ прості люди. Вся боротьба яка йшла ці три місяці була якраз для того щоб права не усікали.

где, кстати, место лично вашего постоянного проживания?

Для нас вся Україна завжди була і буде єдиною братньою країною не зважаючи на провокації та п'яту колону.
Давайте організовуватись і на місцях і в країні в цілому для створення нормальних умов життя для всіх людей.
ок
дуже правильно

Щоб не відповідати кожному попробую в одному пості більш менш пояснити.
Про правий сектор. Я так і не зрозумів вони приїхали в Харків чи ні? били когось, не били? чи це як завжди була безпідставна деза для знову ж таки паніки. Я думаю що так і є бо час пройшов,а нічого не сталось. Тепер треба придумати щось нове для паніки? Ну і кому це треба???
Думав що всім ясно хто такі тітушки,але вияснилось що не всім. Так от тітушки це в більшості молода не перевантажена інтелектом гопота яка за пару гривень готова лупити всіх і вся не розбираючи що до чого. Такі собі тупі найманці яких наймала бандитська влада для провокацій,розгромів і злочинних дій під прикриттям ментів.

Що означає я проти майдану? Тобто що таке для вас майдан? як ви це розумієте?
Багато хто думає що майдан стояв за ради опозиції,це абсолютно не так.
Всі вже щось кричать і репетують що нічого не змінилось і не зміниться!!! Пройшло всього пару днів,ви розумієте що це не реально.Всі хто зараз займають ті чи інші пости це тимчасова необхідність,бо інакше взагалі анархія. Цього тижня моє бути новий кабмін тоді і будемо дивитись що вони роблять.
Якщо дехто зараз думає що під цей шумок можна взяти владу,і засунути рило в казну,то це ілюзія. Якщо майбутня влада попробує робити те що попередня хоч на третину то з ними буде ще гірше. Багато хто в опозиції це вже починає розуміти.
Ми ж раніше як думали? вони влада,їм нічого не зробиш,в них все схвачено,а ми хто такі? На провірку виявилось навпаки. Ми готові за свою свободу іти на смерть,не зважаючи ні на що,а вони при виді двох трьох десятків людей з палками біля ВР готові відректись від всього що було раніше,голосувати як треба,і працювати хоч цілодобово,без канікул,перерв,без хочу йду,хочу не йду.
Бо більшість з них звичайні сцикуни. Так що виявляється не все так страшно.
Тому не треба говорити що вже до влади прийшла стара гвардія і почався новий деребан,ще ніхто нікуди не прийшов,і тим більше не деребанив. Як спробують то зустрічаємось на майдані,я буду особисто вас зустрічати в Києві і проведу в місця дислокації,а дальше підемо до "слуг" народу. Поки що ще трохи рано робити остаточні висновки. В той же час новій владі тягнути я би теж не радив. До прикладу вчора показали як 20-го числа коли розстрілювали людей Тимохіна дочка в Італії денчик справляла в кучерявому готелі,а це поганий показник для тюлі. Ніхто нікого не збирається прикривати,не за це боролись.
Майдан боровся і БОРИТЬСЯ не за чиюсь владу,а за своє нормальне життя і тим більше не проти іншої частини України як тут люблять писати різні упирі. Типу «Васточная Украина чувствуєт себя проигравшей» що це за хрень??? Що вона програла? Межигіря? Хату пшонки і решту сук,а скільки встигли вивезти?,а закордоном скільки майна і бабла? Добре що всі побачили хто ці хворі ублюдки яких за любу ціну необхідно покарати!!! Наполеоном,Цезарем себе уявляють,це палата №6 як мінімум,а потім ще дивуються чого ми так живемо.
Так не люблю писати ці простині,але в двох словах не поясниш :D
Люди повинні паралельно з владою вести контроль за її діяльністю,тоді по троху почнуться зміни.
От приклади: вже зараз на спільному патрулюванні даї і майданівці зупинили якогось пяного в дим прокурора,його зразу вигнали з роботи і будуть розбиратись,а були би самі менти і що? Поцілували би його в сраку і відпустили б,якщо взагалі посміли б зупинити. Це по теліку було і є в неті,в западло шукати. Так само на Закарпатській митниці,де збирав «сматрящий» в дань по 30 тис. баксів. Тепер все тихо,є народний контроль(теж було по теліку і є в неті) Звичайно все це стихійно,треба організувати і упорядкувати. На це потрібен час,але ми вже чекаємо з 91-го року,так що і ще трохи зможемо. Немає ніякої ілюзії про приближення раю. Все буде не просто. Та виходу немає,потрібно закатувати рукава і працювати. Владі потрібно допомагати бо як показала практика не можуть вони самі без нас ніяк :D
На рахунок того що все це як завжди госдеп і єс за свої бабки тут замутили то я вас розчарую. Тільки з нашого можна сказати села (яке і до сто тисяч населення не дотягує) в той час коли почався останній штурм майдану і стрілянина люди за день зібрали 60 тисяч. Гривень + одежа,їда,ліки,ну і люди поїхали звичайно. Це тільки в нас за той день. До того три місяці так само всі помагали чим могли.
Люди їхали за свої гроші і були там хто скільки міг. Там були і бізнесмени і прості люди і середній клас,досить різні люди які ніколи би не стояли там за 200 грн. і тим більше йшли під кулі. Ігор Дмитрів що загинув на Майдані був юристом,майже добудував свою хату,він ніколи не стояв би десь за пару гривень як півлітрова антимайданівська публіка яничара в маріїнському парку. Таких людей там було і є тисячі. Так що все це лайно яке вам лиють що «все они там за деньги» це дурня,провокація і галіма,дешева пропаганда. Звичайно сша і єс мають якись інтерес як і росія,але думати що все це роблять вони і від них все залежить не правильно.
Про себе. Я не є з якоїсь конкретної організації,ні за кого конкретно не агітую,клятий госдеп нічого не платить хоча міг би щось підкинути :D Я просто хочу щоб люди почали мислити по новому,зрозуміли що пора самим щось робити,в себе на місцях і в країні в цілому,не така ця влада страшна,ну хіба що гепа :D
Ясно що не всім все зрозуміло,але треба збиратись,обговорювати,мінятись досвідом,помагати один одному. Частіше їздити один до одного щоб не вестись на всяку тупу бредятину.
З Разумовським на 70% згідний,якись час і самі без влади справимось,але в кінці кінців потрібно побудувати нормальну країну без ходіння на вулиці з палками,але палки не викидувати :D
Знаю що море писанини,половина з вас не захоче читати,я би і сам запарився,але це і так стисло :D

P.S. Якщо хтось хоче поговорити,чи запропонувати щось по суті то буду радий.

Останнє редагування:
Щоб не відповідати кожному попробую в одному пості більш менш пояснити.
Про правий сектор. Я так і не зрозумів вони приїхали в Харків чи ні? били когось, не били? чи це як завжди була безпідставна деза для знову ж таки паніки. Я думаю що так і є бо час пройшов,а нічого не сталось. Тепер треба придумати щось нове для паніки? Ну і кому це треба???
Думав що всім ясно хто такі тітушки,але вияснилось що не всім.

Интересно про титушек. Но на самом деле правый сектор сам является титушками. Могу поверить, что вам не платят и вы объединились по идейным соображениям. Хотя, есть множество фактов, когда люди, ездившие на ваш майдан, привозили оттуда кучу барахла и солидные суммы денег. Как это им удавалось я не знаю.
Борясь против нарушителей законов, коррупции и грабежа народной собственности, вы сами должны показывать пример честности, порядочности и законопослушания. Но вы, требуя от чиновников порядочности, сами рушите закон и творите беззаконие. Захватываете государственные здание, вламываетесь в частные дома, запугиваете людей. Взяли за правило прогонять людей через коридоры ганьбы. Приковали голову администрации Луцка к металлической ограде, принуждая его отречься от партийной принадлежности и заставляя писать заявление об отставке. При этом вы еще угрожали расправиться с семьей чиновника.
И на самом майдане. Именно вы три месяца дубасили безоружных беркутовцев дубинами, камнями, коктейлями Молотова. А это прямо покушение на убийство людей. Если оценить все ваши действия по заслугам, то вы заслуживаете пожизненной тюрьмы, а может и расстрела, если оценить со стороны нормального человека. Лучше, конечно, это сделает суд в соответствии с криминальным кодексом. Поэтому не плачьте, что в вас стреляли. Вы этого заслужили.

Продолжаю.
Самое ужасное в том, что вас использовали такие же мерзавцы, а может быть большие, чем те, которые у власти. Вы были нужны им, чтобы захватить власть. Теперь вы отработанный материал. В ближайшее время вас разгонят, а тех, кто будет сопротивляться, будут судить за деяния, которые я описал выше.

Останнє редагування:
Интересно про титушек. Но на самом деле правый сектор сам является титушками. Могу поверить, что вам не платят и вы объединились по идейным соображениям. Хотя, есть множество фактов, когда люди, ездившие на ваш майдан, привозили оттуда кучу барахла и солидные суммы денег. Как это им удавалось я не знаю.
Борясь против нарушителей законов, коррупции и грабежа народной собственности, вы сами должны показывать пример честности, порядочности и законопослушания. Но вы, требуя от чиновников порядочности, сами рушите закон и творите беззаконие. Захватываете государственные здание, вламываетесь в частные дома, запугиваете людей. Взяли за правило прогонять людей через коридоры ганьбы. Приковали голову администрации Луцка к металлической ограде, принуждая его отречься от партийной принадлежности и заставляя писать заявление об отставке. При этом вы еще угрожали расправиться с семьей чиновника.
И на самом майдане. Именно вы три месяца дубасили безоружных беркутовцев дубинами, камнями, коктейлями Молотова. А это прямо покушение на убийство людей. Если оценить все ваши действия по заслугам, то вы заслуживаете пожизненной тюрьмы, а может и расстрела, если оценить со стороны нормального человека. Лучше, конечно, это сделает суд в соответствии с криминальным кодексом. Поэтому не плачьте, что в вас стреляли. Вы этого заслужили.
Добре.Ми попросимо пробачення у всіх чиновників і вони знову почнуть працювати на наше благо :D
Я не плачу про те що в нас стріляли,ми були готові до цього. Про правильність того хто в кого має стріляти будете розсуждати після того коли обстріляють вас.
Решта флуд коментувати нема сенсу. Дивіться і далі параша TV слухайте кисельова і салавёва,любіть "беззащитній"беркут, мусорів і вони вас від усього врятують.

P.S. Якщо ви не троль,то мені вас просто шкода,так промити людині мозги..........

Продолжаю.
Самое ужасное в том, что вас использовали такие же мерзавцы, а может быть большие, чем те, которые у власти. Вы были нужны им, чтобы захватить власть. Теперь вы отработанный материал. В ближайшее время вас разгонят, а тех, кто будет сопротивляться, будут судить за деяния, которые я описал выше.

Нельзя быть таким категоричным... к сожалению большинство погибших на майдане активистов не были экстремистами... потери ПС и СС в противостоянии минимальны, в основном погибли случайные люди, "романтики революции" так сказать, их умело вывели на бойню и кинули на вооружённый спецназ, стреляя из-за их спин в силовиков... пересмотрите имеющиеся в сети видео... только внимательно... и вы поймёте, что беркутовцы стреляли не в тех... я думаю всё это было спланировано заранее и кульминацией этого действа стал расстрел безоружных... на видео у многих даже палок не было в руках... только щиты... и их "командиры" гнали на пристрелянные позиции, призывая оттаскивать не только раненых и тела погибших... никто даже не подумал дать сигнал к отступлению... уж не знаю каких "таблеток храбрости" давали этим людям, но они самоотверженно шли под пули, прикрываясь жестяными щитами... их просто подставили... кому-то нужны были эти жертвы, и он (или они) их получил... печально это всё - оппо при власти, боевики тоже не обижены, а обычные люди остались с чем пришли, а некоторые в сырой земле...

кто-то очень умело расставлял фигуры на этой доске... и в конце-концов сыграл свою партию... мне жаль почти всех кто погиб там - и рядовых участников майдана и силовиков... и тех и других предали их вожди и полководцы... заставив умирать непонятно зачем и непонятно за что... может кому-то это не понравится, но я считаю "майдан" злом... злом, которое убивает и своих противников и своих сторонников... пусть земля им будет пухом... и прекратите делать из "беркута" демонов - они такие же жертвы майдана, просто стояли по другую сторону баррикад...

Останнє редагування:
беркут чем вооружён был?палкой-копалкой,потом дали щиты, потом некоторым стволы :D

А то,что по городу ходят люди с битами и масками это нормально? То, что в общественном транспорте рядом с твоим ребенком едет вооруженный боевик, тоже нормально? Любить вас надо за это? За то, что ведете разговор языком ультиматума, тоже нормально? Разговаривать не о чем, извините.

Останнє редагування:
Титушки по сравнению с боевиками Яроша просто мирные демонстранты. А наш коллега Rurg видел то, что мог видеть и воспринимал так как мог воспринять. Что видет и понимает солдат в бою я неплохо представляю. С другой стороны, сторонний наблюдатель теряет другую часть информации. Вобщем, реальную картину трудно понять и из нутри и с наружи событий. Думаете наши ребята в Афгане понимали чего, зачем и как? Конечно трудно сравнивать, но...

Солдаты в Афгане исполняли воинский долг. Они давали присягу.
Примерно в таких же условиях находились наши силовики. Разница лишь в том, что в Афгане солдат мог защитить себя оружием. А здесь люди были поставлены на убой без права на свою защиту.

В отличие от них боевики майдана были идейно заряжены. Не знаю как, но идти на смерть ради мифической свободы просто так не пойдешь. Нужно быть достаточно хорошо обкуреным или обдуреным. Собственно, на смерть они и не шли. Отсутствие реальных силовых действий со стороны Беркута выработали у них чувство безнаказанности. Твори что хочешь и все тебе сойдет с рук. Поэтому и возник произвол. Мало того, их и сегодня считают героями, хотя они продолжают творить произвол практически по всей Украине, руководствуясь революционной целесообразностью.

Назад
Зверху Знизу