Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вони працюють, але ККД менший ніж у дротових. Телефон гріється сильніше. Зато не роздовбується і не брудниться роз'єм зарядки.кто пользует ? есть смысл её купить и если да то какую ? смотрю на али есть с держателем под телефон и просто круглая хрень
можешь ссылку кинуть для понимания что брать ?Вони працюють, але ККД менший ніж у дротових. Телефон гріється сильніше. Зато не роздовбується і не брудниться роз'єм зарядки.
Купуй з хорошим вбудованим вентилятором.
Там є вентилятор. Ксіомі робить нормальні зарядки, але я би брав таку, з якою можна заряджатися не тільки на столі, але і в машині.я пока такое присмотрел но охлаждение пасивное⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
впервые слышу . а почему сокращает ?Лучше не брать,сокращает срок службы аккумулятора.
Тому що гріється телефон і нагріває акумулятор. Нагрів скорочує життя літієвих батарейок.впервые слышу . а почему сокращает ?
а вентилятор не спасает ситуацию ? тогда не буду братьТому що гріється телефон і нагріває акумулятор. Нагрів скорочує життя літієвих батарейок.
что за магнитный кабель ?Купил магнитний кабель, *******.
что за магнитный кабель ?
я правильно понимаю что папа всегда торчит в телефоне ? он не выпадает и не разбивает розъем ?⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Типа такого, на алике полно.
Да, но торчитон не выпадает и не разбивает розъем ?
В якійсь мірі допомагає, але це найкраще працює саме в авто, де є потужний кондиціонер.а вентилятор не спасает ситуацию ? тогда не буду брать
І заряджається повільнішеДа, но торчит