Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

беспроводная зарядка

• Автор теми Автор теми jenyj
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 3833
кто пользует ? есть смысл её купить и если да то какую ? смотрю на али есть с держателем под телефон и просто круглая хрень

Чого ти питаєш? Вона зручна, якщо завжди забуваєш шнури, але вибирай з розумом! Якщо вже купуєш, дивись на надійність. Кругла хрінь — це так собі, а ось з держателем — вже краще. Але ти сам вирішуй, кому яке!

кто пользует ? есть смысл её купить и если да то какую ? смотрю на али есть с держателем под телефон и просто круглая хрень
Вони працюють, але ККД менший ніж у дротових. Телефон гріється сильніше. Зато не роздовбується і не брудниться роз'єм зарядки.
Купуй з хорошим вбудованим вентилятором.

Вони працюють, але ККД менший ніж у дротових. Телефон гріється сильніше. Зато не роздовбується і не брудниться роз'єм зарядки.
Купуй з хорошим вбудованим вентилятором.
можешь ссылку кинуть для понимания что брать ?

я пока такое присмотрел но охлаждение пасивное
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Купив собі звичайний кругляк за 4 бакси на Аліекспрес - працює, S23 Ultra та навушники в кейсі заряджає. Але я не дуже часто нею користуюся.

я пока такое присмотрел но охлаждение пасивное
Там є вентилятор. Ксіомі робить нормальні зарядки, але я би брав таку, з якою можна заряджатися не тільки на столі, але і в машині.

Лучше не брать,сокращает срок службы аккумулятора.

Типа такого, на алике полно.
я правильно понимаю что папа всегда торчит в телефоне ? он не выпадает и не разбивает розъем ?

а вентилятор не спасает ситуацию ? тогда не буду брать
В якійсь мірі допомагає, але це найкраще працює саме в авто, де є потужний кондиціонер.
Магнітні кабелі нормально, поки не постає необхідність зарядитися десь в іншому місці, де їх нема. Після цього той магнітний шпиньок, як правило, пройобується.

Не в тему але поряд:
Коли треба терміново швидко зарядити смартфон, а на вулиці +35, а всередині +40,
то струм заряда тільки 20% від максимума. (у мене 500-800мА)

Я кладу тел на 5-10 хв у холодильник, він охолоджується до +20
І тоді струм у 5000мА швидко заряджає гаджет за 15-20 хвилин

Кому цікаво, є класна прога АМПЕР : струм, температура, ємність......

Скан

Вкладення

• Screenshot_2025-07-31-19-02-29-438_com.gombosdev.ampere.webp
    Screenshot_2025-07-31-19-02-29-438_com.gombosdev.ampere.webp
    77.6 КБ · Перегляди: 21
Назад
Зверху Знизу