Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Беспредел от Геннадия Адольфовича

• Автор теми Автор теми KaraMyrza
  • Дата створення Дата створення
Дык по закону, Рада приняла,
вот закон
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

вот пункт статьи закона
7) безплатний проїзд усіма видами міського пасажирського транспорту, автомобільним транспортом загального користування в сільській місцевості, а також залізничним і водним транспортом приміського сполучення та автобусами приміських і міжміських маршрутів, у тому числі внутрірайонних, внутрі- та міжобласних незалежно від відстані та місця проживання за наявності посвідчення встановленого зразка, а в разі запровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду - також електронного квитка, який видається на безоплатній основі;

{Пункт 7 частини першої статті 12 із змінами, внесеними згідно із Законом № 488/95-ВР від 22.12.95; в редакції Закону № 2344-IV від 13.01.2005; із змінами, внесеними згідно із Законом № 1812-VIII від 17.01.2017}

Нет в законе ни количества поездок, ни города, в котором этот закон работает, а в каком не работает

Вот с 17 пунктом все ясно
17) безплатний проїзд один раз на два роки (туди і назад) залізничним, водним, повітряним або міжміським автомобільним транспортом, незалежно від наявності залізничного сполучення, або проїзд один раз на рік (туди і назад) вказаними видами транспорту з 50-процентною знижкою;

Дык по закону, Рада приняла, вобще 30 поездок насколько я помню
закон какой? Нет такого. Это очередное нарушение закона и Конституции каб.мином. Тоже самое делали при яценюке касаемо комуналки, распространяя выдуманные соц.нормы на ветеранов, хотя у ветеранов есть четкий закон все прописывающий.

УБД - лише сім"ї загиблих та серені і важкі 300. А решті не потрібно.

Ага. Куча аватаров погибших или получивших ранения по своей тупости. Им ща все нарисуем. А людям, которые реально отработали на результат мы покажем хуй только потому что они при этом не нахватали, и сравняем их со всякой пиздотой зеленой по тылам отсидевшейся.

Давайте еще переселенцам спец.пенсии нарисуем для полноты картины, вообще клево будет. :yahoo:

Об этом и речь. Инвалиды и УБД (участники боевых действий) - не обсуждается, остальным на общих основаниях.

на каких общих? Схуяли ветерана ставить в стойло с ватником? Сидели молча, и не отсвечивали, когда жарко было. Сидите дальше там же, занимайтесь тем же, и отдавайте долги родине полной комуналкой и платой за проезд :D, который сами же и употребили.

Ага. Куча аватаров погибших или получивших ранения по своей тупости. Им ща все нарисуем. А людям, которые реально отработали на результат мы покажем хуй только потому что они при этом не нахватали, и сравняем их со всякой пиздотой зеленой по тылам отсидевшейся.

Давайте еще переселенцам спец.пенсии нарисуем для полноты картины, вообще клево будет. :yahoo:

Ну давай казати, що не така вже й купа, якщо тільки розслідування проводили нормално і за це таки єбут.

украинско-росийской войны. Ти шо з дуба рухнул :confused:

та ти шо? а я думав, що ветераном незакінченої війни не бувають - ото я дурний. Багато побратимів досі там на війні, а в тилу вже ветеранів повно... ну охуєнно.

ну одно дело то, что ты думал, и совсем иное - это закон, и сама суть слова. Погугли ху из ветеран, и как бы все.

це не лише я так думаю. тобто тут вже ахуєть ветерани, а хто продовжує єбашити 6й рік не виймаючи , тільки на поранення та короткі відпустки - вони лохи, вони ж не ветерани ні разу.

це не лише я так думаю. тобто тут вже ахуєть ветерани, а хто продовжує єбашити 6й рік не виймаючи , тільки на поранення та короткі відпустки - вони лохи, вони ж не ветерани ні разу.

кто сказал, что они не ветераны?

впрочем, тех, кто 6 год - их крайне мало. Я вот прям ща общаюсь с одним, который 6 год, и он с тобою категорически не согласен. мягко говоря

кто сказал, что они не ветераны?

впрочем, тех, кто 6 год - их крайне мало. Я вот прям ща общаюсь с одним, который 6 год, и он с тобою категорически не согласен. мягко говоря

А в мене є такий, хто пройшов дохуя, має 2 ступені За Мужність, нажаль Героя по його старому поданню другий отримав, так от він не розуміє як буть ветераном, коли ще ворог стріляє. Я тоже ніхуя не розумію - коли валять на голову 120ки, а десь далеко позаду ветерани ції війни.

Ветеран - воїн, котрий воював і закінчив війну. А не розказує, що він ветеран, коли ворог ще хуярить і окупаціяне скінчилась.

Я тоже ніхуя не розумію - коли валять на голову 120ки, а десь далеко позаду ветерани ції війни.
слушай, ну я тож дохуя таки знаю, и не знаю среди них ни одного, чтоб думал также.
Ветеран - воїн, котрий воював і закінчив війну.
схуяли?
А не розказує, що він ветеран, коли ворог ще хуярить і окупаціяне скінчилась.
слушай, ну не дави на совесть, и не жанглируй определениями. Ты не воевал ни дня, и рассуждаешь кто тут кто. Ну ахуеть. Я не понимаю, какого хуя ты не воюешь 6 год И нехуй на волонтерку давить. Волонтер - этот тот, кто отдал, а не взял у одних и отдал другим. Я вот так понимаю.

Я помню, как ты мне втирал, что добробаты - лохи, а я знаю обратное на собственной шкуре. И тем ребятам никаких наград. И знаю кучу уебков с кучей орденов, которых они не заслужили от слова вообще. Так что...

Я не понимаю, какого хуя ты не воюешь 6 год И нехуй на волонтерку давить. Волонтер - этот тот, кто отдал, а не взял у одних и отдал другим. Я вот так понимаю.

:іржач::іржач::іржач: так ти дохуя чого не знаєш :іржач::іржач::іржач: вважай далі, що ти знаєш всє і навіть дохуя.)))

Я помню, как ты мне втирал, что добробаты - лохи, а я знаю обратное на собственной шкуре. И тем ребятам никаких наград. И знаю кучу уебков с кучей орденов, которых они не заслужили от слова вообще. Так что...

та да і не відмовляюсь від цього. останній добробат можеш на Атеку пошукати вони себе модно називають "лєгіон грузинський" :іржач::іржач: розпитаєш нахуя вони с"єбались всі з позицій, коли Мастер наказав хапком взяти майже порожній опорник - тобто воювати, а не відосіки запилювати для ФБ.

єдиний добробат в повному сенсі і розумінні - "Айдар".

За Имитацию Бурной Деятельности еще и бесплатный проезд это круто . Попасли курочек - свинюшек в окопах , пивка попили до состояния шо морда стала очень красной и широкой , пока людям на головы подарки в квартиры прилетали и додому , льготы требовать . Даешь всем бесплатный проезд , все тоже так могут !

Свиней пасти ? УБД за ИБД , чтоб потом в тебя все плевали ? Передок он везде приносил какие то результаты , а там где результатов нет - это задок ! Позорно сидеть с оружием в окопах , когда людям по головам несколько лет бандюки ходят и за это еще льготы клянчить

А в мене є такий, хто пройшов дохуя, має 2 ступені За Мужність, нажаль Героя по його старому поданню другий отримав, так от він не розуміє як буть ветераном, коли ще ворог стріляє. Я тоже ніхуя не розумію - коли валять на голову 120ки, а десь далеко позаду ветерани ції війни.

Ветеран - воїн, котрий воював і закінчив війну. А не розказує, що він ветеран, коли ворог ще хуярить і окупаціяне скінчилась.

Друже,всі героями бути не можуть.У кожного свої задачі.
І багато хто з ветеранів повертаються до армії.
Є й такі що йдуть на шість місяців чисто на передок а потім знову додому.
Не будьте таким категоричним.

Назад
Зверху Знизу