Дада, учи только украинский и читай только Шевченко (Гоголя не читай, он замоскалился). Украинский Макдональдс ждет тебя
А мені ні. І хто ти такий, щоб за мене вирішувати? Якщо вже так тобі пече росіянський суржик болгарської мови - раджу їхати на історичну батьківщину, а не скулити на ХФ.
А я и так тут, не волновайся
А забезпечувати універи підручниками мають не пересічні громадяни, як ви це собі вважаєте, а самі вузи.

Дада, государственной политики поддержки украинского не надо
А там ще з радянських часів засіли такі ж нитики, як ви. Хоча не у всіх. Значна частина вже давно має нормальну українську викладацьку літературу. Це все тільки ваш скульож.
Дада, нытики академики и нытики программисты рядом с гордыми филологами с кафедры украинознавства, которые в силу своей гордости не знают языков кроме украинского и даже с английского книжек перевести не могут (см. пкт. украинский Макдональдс) а те кто знает - мечтают свалить (канадский Макдональдс)
Ах ти ж гаспаді. Сама більша територія. І ви забули вказати, що це сама більша незаселена територія. Оскільки основна частка населення зосереджена в Європейській частині. І не вказали, скільки ж саме росіян в загальній частці населення.
І як же ж цих росіян багато ж! Це ж тепер усю планету є привід росіянську змусити вчити.

Парадокс, но с с казахами, беларусами и кавказцами тоже общаются по-русски обычно
Дада, немецкий - это хорошо, он один из официальных языков Швейцарии
А в Україні саме українську мову утискають. У всіх відношеннях.
Дада, поэтому все документы - на украинском. От утеснения.
А ви чим будете жити? Нє помнящій радства? Свою історію та культуру потрібно поважати ти вивчати.
Прекрасно. Гоголь, значит не украинская культура, раз по-русски писал.
И Шевченко в Петербурге не жил
повчає нас, українців, як потрібно жити.
Раздвоение личности - это плохо. Но современная медицина позволяет это контролировать. Кстати, я по-национальности - украинец, и я не помню, чтобы я тебе разрешал говорить от моего имени
Думаю, готовится исключительно лабабиба для посасывания газа
Тю. Так цікаво тут москаликів поганяти, а ви весь кайф хочете обламати.

Краще приєднуйтеся москалів-шовінюг драконити.
А моська то сильна...
Лучше с английского их названия переведи. До жопня справишься?
Повірте, краще жилося українському селянину при каталицькій Польщі. ніж при православній Росіянії.
Именно от того ксендзов на столбах и вешаали. От хорошей жизни. Как и бежали от нее на Слобожанщину и Юг Украины. Что там про непомнящих свою историю ты писал?
Тоді він хоча б рабом не був. А за часів визвольних змагань і взагалі непогано себе почували.
А с кем соревновались в рамках этой специальной олимпиады?
І до кривавого комуняцького режиму навіть при цараті краще жилося, ніж при комунізмі.
Особенно до 1861 года, да
Працювати та жити як ви? Люмпени безродні та бидло совкове?
Дада, а кем работали твои родители?
Тай всі українці проти такого життя.
Дада, работать тебя и палкой не загонишь
І всі ці 20 років такі як ви не пускали до влади нормальних людей. А приводили самих лише комуняк та зеків. Що ви тепер стрілки на нас переводите? Самі ж себе в гімно загнали.
А, так ты из Канады вчера приехал... Ну извини
І ви будете здивовані, коли побачите скільки націй світу поваждають свою культуру та традиції на відміну від вас, бидла безродного.
Дада, в Канаде же официальный язык - индейский вместо английского и французского. А я и забыл
Ви, москалі. вонассправді 300 років татарами хера смоктали.
На территории Украины?
Ты точно идиот. Советую ознакомиться с юлианским календарём
А там цілі українські етнічні території, що москалі відірвали від України.
И в Польше! Даешь Украину от Сяну до Дону!!!