Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Beijing 08

• Автор теми Автор теми R9
  • Дата створення Дата створення
Бронза!!! Ирина Мерлени!!! Борьба))) кого не доколим или не дострелим, того поборим!!

У *****ов что то не ладно...
россия 9
Украина 10

Народ а кто знает где можно посмотреть запичи или скачать выступления наших??

а я так хочу конный спорт посмореть,а его только глубокой ночью показывают(((

а ось і перше срібло !
Ольга Коробка, виступаючи у важкій атлетиці, завоювала першу срібну медаль для збірної України на Олімпіаді в Пекіні.

5-е золото Украины - в женском семиборье:пиво: !! Хороший день для олимпийской команды!

№ Страна Золото Серебро Бронза Всего медалей
1 Китай 27 11 7 45
2 США 16 17 21 54
3 Германия 8 6 4 18
4 Республика Корея 7 9 3 19
5 Австралия 7 8 10 25
6 Япония 7 5 5 17
7 Великобритания 7 3 7 17
8 Италия 6 5 5 16
9 россия 5 7 7 19
10 Украина 5 2 5 12

еще + 1 серебро и 1 бронза)))

Здесь можно смотреть все соревнования в прямом эфире Посилання видалено

неплохой уик энд, на дачу съездил, приехал а у нас уже на 6 медалей больше:клас:

ото б и не вовзращался глядишь еще б были а так всё:(

сам ты всё, смотри шире

6-я бронза:
Спортивна гімнастика. Воробйов приносить Україні бронзу
Українець Олександр Воробйов здобув бронзову медаль у змаганнях зі спортивної гімнастики. У фінальних змаганнях на кільцях він набрав 16.325 балів.

Переміг китаєць Ібін Чен з результатом 16,600. На другому місці китаєць Вей Янг - 16,425.

7-я бронза:
Антонова метнула диск на бронзу
Олена Антонова принесла Україні бронзу у метанні диску. При цьому українка встановила особистий рекорд, пославши снаряд на 62.59 метра. Свій "бронзовий" результат українка здобула у п`ятій спробі.

Перемогла Стефані Браун з США 64.74, друга кубинка Яреліс Баріос 63.64.

Український борець Василь Федоришин здобув срібну медаль у ваговій категорії до 60 кг в змаганнях з вільної боротьби. У фінальному поєдинку Федоришин з рахунком 1:3 програв олімпійському чемпіону Афін Мавлету Батірову з Росії з рахунком 1:3. Нагадаємо, що на чемпіонаті Європи 2008 року Федоришин у чвертьфіналі переміг рідного брата Мавлета Батірова - Адама і виграв тоді золото першості.

Бронзові нагороди завоювали японець Кенічі Юмото та Сейедморад Мохаммаді з Ірану.

У стартовому поєдинку олімпійського турніру до 60 кг Федоришин переміг американця Майка Задіка. У сутичці за вихід до півфіналу українець здолав японця Кінечі Юмото.

Посилання видалено

ай ***, проиграл федоришин((((((((((((((((((
серебро

7937c42adbfet.jpg

Данько здобув бронзу

Український борець Тарас Данько зумів у втішному фіналі перемогти турка Серхата Балчі у ваговій категорії до 84 кг і приніс для України уже 9-у бронзову медаль.

Назад
Зверху Знизу