что посоветуешь из последних сюжеток?
Якщо не знайомий з The last of us, то треба. Вже є на ПК, латають кривий реліз досить швидко. Я пройшов на другому, чи третьому патчі. Атмосфера, картинка, звук. Сюжет сам по собі вже не одноразово обігрувався, але тут в зовсім інших фарбах. Якщо не дивився серіал, то не дивись, доки не пройдеш гру. Історія доволі довга.
Фар край він мало про сюжет, але 6й просто вогонь. Майже на рівні 4го. Антагоніст яскравий + це актор достатньо відомий.
Кіберпанк якщо не грав, то треба дуже. Історія бомба, побічні квести теж. Музика агресивна та Кіану Рівз. Ти його на довго запам'ятаєш)))
Той самий Анчартед 4. Непоганий варіант Ларіски, тільки з яйцями. Сюжетик простий - ГГ шукає капітана піратів зі скарбами. Дуже багато вибухів, красива картинка, звук.
І знову по релізам Соні))) Horizon Zero Dawn. Дуже цікава штука, по геймплею нагадує ассассінів. Є інтрига. Мені сподобалась.
Ремейк Мафії першої. Просто вогонь!
Спайді вийшов весь з соньки, якщо таке подобається. По супергеройці ще виходили Стражі галактики. Жарти, персонажі, картинка прикольна. Мені не зайшла по гейплею.
Мод Half Life Alyx вийшов, можна грати без ВР шолома
Офігезний Sons of the forest. Сюжет є, але це більше виживалка з хорором
Купа інтерактивного кіна підвалила. Quarry, Dark pictures