Гуд! Хіба що проц взяти без вбудованого графічного ядра, але, якщо надумаєш змінити відеоадаптер і воно затягнеться, тоді комп буде стояти без діла.
З приводу мазер борд. Їх клепають неймовірну кількість, за зовнішнім виглядом хрін розбереш. Воно зараз все енергоефективне, радіаторами заліплювати мабуть тільки саме важливе потрібно. Живлення проца та південий міст. Головне щоб були повноцінні шини для NVME, а не через додаткові загальмовані контроллери. По більше USB, можливо вай-вай вбудований. Звук зараз на матках на рівні. У мене i7 4770K з маткою Gigabyte Z97 gaming 7, то на ній супер-пупер звук з відокремленою зоною на платі, тупо прорізь на материнці. Звук добрий, від Creative. Фірмова програма для налаштування нічогенька. Гарненько задирає низькі частоти і стрілянина з вибухами стають просто неймовірні. Підтримка двох відеокарт нах непотрібна, краще одна потужна. Слої текстоліту бажано щоб не жлобились і казали, що в нас сама груба та міцна плата. ОЗУ мені здається на особистий вибір, з нею ще гірше ніж з материнкаи - оперативи ще більше клепають. Топові чіпи наче виробляє самсунг. Треба поновлювати інфу, бо вже давно не цікавився. Мікрон наче теж. Тобто ОЗУ на чіпах самсунг або мікрон. Розгін тримали і таке інше.
Піде. Чекаю потепління, хочу промити гальмівну систему на Жабі (зелена Таврія)