Статус:
Повідом.: 2892
Повідом.: 2892
- 🟠 13:58 БЕЗКОШТОВНА ЕВАКУАЦІЯПросимо терміново евакуюватися із зони бойових дій або небезпечної території Харківської області. Цілодобова БЕЗКОШТОВНА гаряча лінія з питань евакуації цивільного населення – 0800339291#Харківський_район
батальон "Донбасс" просит помочь детям бойцов (БФ)
Василиса Трофимович, руководитель пресс-службы батальона:
Виконую обіцянку, дану мною одній прекрасній жінці, мамі, Воїну. Якщо з нею щось трапиться - зробити усе можливе, щоб її діти були вдягнені, нагодовані і їм вистачало усього, в тому числі і турботи. Сподіваюся, що скоро діти побачать маму. Що вони побачать їі. Але я починаю виконувати обіцянку. Мама була під Іловайськом.
Діти йдуть до школи вже за кілька днів. Хлопчику 8, дівчинці 14.
Якщо ви маєте до мене таку саму довіру, як їх матір - пишіть в приват. Я скажу номер картки.
Має значення усе. Від банальних продуктів харчування, до одягу. Дякую усім.
Василиса Трофимович, руководитель пресс-службы батальона:
Виконую обіцянку, дану мною одній прекрасній жінці, мамі, Воїну. Якщо з нею щось трапиться - зробити усе можливе, щоб її діти були вдягнені, нагодовані і їм вистачало усього, в тому числі і турботи. Сподіваюся, що скоро діти побачать маму. Що вони побачать їі. Але я починаю виконувати обіцянку. Мама була під Іловайськом.
Діти йдуть до школи вже за кілька днів. Хлопчику 8, дівчинці 14.
Якщо ви маєте до мене таку саму довіру, як їх матір - пишіть в приват. Я скажу номер картки.
Має значення усе. Від банальних продуктів харчування, до одягу. Дякую усім.
Останнє редагування: