Тут могла бути ваша реклама

бариги з барабану

• Автор теми Автор теми tifo
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 25864
бариги з барабану

купив ланцюг із комплектним замком.три.поїхав.розпакував - жодного замка нема.а я старі ланцюг із замком викинув й вже не повернути їх - як тепер у вело штанах у метро їхати додому?горіть в аду суки!

Останнє редагування:
:D:D:D ну чтож,девушкам точно понравится пятая точка,а может и некоторым другим:D,главное,заходи в не очень полный вагон!

а почем брал цепочку на барике?я тоже присматриваю себе до 100 грн

КМС Z51 берите! 35 гривен.До 8 звёзд.
Ходит норм до 3 тысячь а потом на металолом выбрасываем.

купив ланцюг з комплектним замком.три.похав.розпакував - жодного замка нема.а я стар ланцюг з замком викинув й вже не повернути х - як тепер у вело штанах у метро хати додому?горть в аду суки!

А выжимка у тебя есть?

доїхав,позичили брюки мені.уёбищно зі спортивною курткою,але хоч не лосини :)

я кмц з82 беру завжди.на десятку дорожче 51,але написано,що поміщніше і потихіше буде :).їзджу до півтори тисячі не доглядаючі дуже й викидаю.
є звичайно вижимка - я ж не трололо велосипедист без інструментів :)

Останнє редагування:
Ну дык поставь цепь без замка.Выжимкой соедини.
Кстати маленький совет.
Новую цепь нада укорачивать на шесть звеньев для лучьшей чёткости переключения скоростей.

якби була із собою звичайно так би і зробив.зазвичай вижимку не вожу - вожу пару замків у ремкомплекті,але зараз тільки но почав сезон і вел голий.

на скільки укорачувати залежить від зірок.у мене спереду великі - і так непогано.а тупо натягувати посильніше аби було теж не вірно - буде більший опір.

Какое сопротивление?Цепь всегда с запасом идёт.Включи передачу 1:8 и увидишь что цепь не натянута а провисает.

И кстати у меня спереди тоже большие звёзды.Но когда маленькие то тоже самое количество звеньев убераетса.

Смешно:) и горестно... То вожу с собой, то не вожу... Люблю z82, чтобы за ней не ухаживать:-)... Офигеть!
При таком отношении к велу он у вас просто развалится:-)
А звезду на кассету вы хрен где купите - только кассету в сборе;).

що тут смішного?так,я не мию ланцюг після кожної поїздки.ніби ти миєш?але при моєму городському стилі їзди й ресурсі ланцюга до 1500 км це добре працює.після 10к асерівська система й срамівська касета десь за 250 цілі.да й весь вел теж щось не розвалюється.

а про зірку я вже зрозумів - не вигідно виробникам зірки продавати,коли можна зза 1-2-3 улюблених зірок примушувати людей купувати цілу систему.

Смешно:) и горестно... То вожу с собой, то не вожу... Люблю z82, чтобы за ней не ухаживать:-)... Офигеть!
При таком отношении к велу он у вас просто развалится:-)

Ищё один зомбированый хомячёк.

Ну дык поставь цепь без замка.Выжимкой соедини.
Кстати маленький совет.
Новую цепь нада укорачивать на шесть звеньев для лучьшей чёткости переключения скоростей.

Не стоить давать такие советы. А если пишешь, то уточняй сколько звеньев цепь и сколько надо убирать и почему. И пиши, какие у тебя звезды спереди и сзади.

Не стоить давать такие советы. А если пишешь, то уточняй сколько звеньев цепь и сколько надо убирать и почему. И пиши, какие у тебя звезды спереди и сзади.

Етапачимуета?
От звёзд и цепи ето не зависит!Когда цепь стандартная натяжитель цепи в верхнем положении и слабо натягивает цепь.Чем ето плохо кроми плохой чёткости переключения обьяснять не буду ибо одни тупые флудеры тут сидят.
Когда цепь укорочена на шесть звеньев то натяжитель цепи почьти всегда в среднем положении и хорошо натягивает цепь.

Етапачимуета?
От звёзд и цепи ето не зависит!Когда цепь стандартная натяжитель цепи в верхнем положении и слабо натягивает цепь.Чем ето плохо кроми плохой чёткости переключения обьяснять не буду ибо одни тупые флудеры тут сидят.
Когда цепь укорочена на шесть звеньев то натяжитель цепи почьти всегда в среднем положении и хорошо натягивает цепь.

Ну я согласен. Но это ДЛЯ ТВОЕГО велосипеда. А у людей могут быть разные системы и кассеты. И переключатели с другими размерами лапок.

Назад
Зверху Знизу