4000 грн на місяць

Баба Юля не пропадет!

• Автор теми Автор теми Igor_Kuznechik
  • Дата створення Дата створення
Alex Noinets
48 хв. ·
А що сі взначає заява баби Юлі "пане зезиденте, не виконуйте рішення конституційного суду"?

Ну, тобто, шо я собі чую? Пане зезиденте, (чую собі я), я стара жінка без електоральних перспективів, але я ваша навєкі, давайте з вами разом зробимо державний переворот, я вас люблю німагу, будьте моїм Лазаренком, у нього не вийшло у вас вийде. Ви гарант Конституції, вам все можно, узурпуйте владу, їбіть закони дотла, по закону ваша влада обмежена, а моя партія приречена, але якщо ми з вами об'єднаємося, то ми тоді разом зможемо зробити таке обличчя як ніби це не переворот, а просто тимчасова криза. Просто виконавча гілка влади нахуй шле законодавчу та судову і забирає собі все. А шо нарід не пойме, так все він пойме, все він зрозуміє, і всім буде похєр, а кому нє похєр, то нехай Аваков їх стріляє, там таких небагато.

Воно, звичайно, цікава пропозиція, але я в ній чую також, що пані Тимошенко вже знає позицію суду, і вона не на користь пана зезидента, і сам пан зезидент очевидно ще сам сситься узурпувати владу, тому пані Тимошенко йому дає сигнал, що він не один на цьому святі. Якщо пані Тимошенко не знає позицію суду, то навіщо їй робити заяву, яка прямо руйнує ключову засаду конституційного ладу, звертаючись до гаранта конституції? Щоб він їй сказав "ви панночко на старості років зовсім ополоумєлі, да, дякую"?

jfdg4f.webp
Правильно...

Я ж говорил им, порохоботам - ждите, и увидите джЮленьку - всю в белом...:D:кручусь:

с новым членом семьи

hf9bgd.webp

ef8cbf.webp

faje2d.webp

видос

Так у Юли и зели с гешей один хозяин. Тоже мне новость. Вся новая команда це Юлины

А шо Ленка с квартала сняла кандидатуру? ВОна за юйлю легко може працювати.:D

бабаюля - премьер = экономическая катастрофа... вот за что овощу спасибо, что упрятал бабу за решетку...

бабайуля вєдьма-вампир вона з юща всю кров випила
він сам казав (Ющ) що його помилка - тимошенко
може вона і наркєта згризе.

так Слуге придется с кем то делать коалицию...а тут вариантов 2 или Батькивщина или Оппозиционный блок

так что следующим премьером будет или Юля или Мертвечук
там без вариантов эти двое уже делят кто из них будет премьер а кто голова рады

Нахуюля как и пэця метит в премьеры

про петю на должности забудьте на долго, он в парламент идёт обезопасить себя и своё майно-наберёт где то 30-50 кнопок в раде и спокойно просидит там все нэгаразды

про петю на должности забудьте на долго, он в парламент идёт обезопасить себя и своё майно-наберёт где то 30-50 кнопок в раде и спокойно просидит там все нэгаразды

Да я б его посадил заграты надовго

Да я б его посадил заграты надовго
мне кажется не за горами времена когда петруху будут вспоминать и ахать-пусть бы петя крал но он же что то делал для страны,про гепу также говорят и дрочат при этом на луДшего мэравора, а чего петруха не мог быть таким же :незнаю: даже про овоща вспоминают и ахают как было всё отлаженно-кому скоко нести было ясно и прозрачно :D

юля наикрутейший аферист этой страны , вона круче чем мужик в юбке , вона ради власти в политике шо угодно замутит и кому угодно шо угодно зробе и людям украины и росии и западу , всем сразу и одновременно ....там остап бендер и в подметки не годиться

Пішла з життя «помічниця» Тимошенко на виборах: перші подробиці трагедії
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

ВСЕ К ЧЕМУ ПРИКАСАЕТСЯ ТИМОШЕНКО - ПОГИБАЕТ: В ОККУПИРОВАННОМ КРЫМУ УМЕРЛА БЕЛАЯ БЕНГАЛЬСКАЯ ТИГРИЦА ТИГРЮЛЯ
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

И еще сотня ссылок....

Ужос! Мы все умрем!

Я голосовал за Юльку в 2010-м и в 2014-м. В этом году не голосовал.

Может быть буду голосовать за неё в 2024-м, если она выйдет во второй тур.

Я голосовал за Юльку в 2010-м и в 2014-м. В этом году не голосовал.

Может быть буду голосовать за неё в 2024-м, если она выйдет во второй тур.

Не голосовал за нее и ярлуковича ни разу

Назад
Зверху Знизу