Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Азиатское кино

• Автор теми Автор теми Ourson
  • Дата створення Дата створення
Re: Азиатское кино

Новый корейский триллер "Полночь" :клас:
Напоминает фильм "Преследователь" 2008 года.

88e51fa64af59e3dffb.webp

Бувають моменти, коли особливо потрібен якорець в звичне, довоєнне життя. За 903 дні я подивилась лише один фільм. Сьогодні другий) нема вже в темці ні Ключики, ні Зої, а я ще теліпаюсь)) то най буде мій перший допис тут з 18.02.22 - і свіженьке кіно з геніальним Чхве. Десь у мене була окрема тема з фільмачками його і не тільки...з рецензіями, треба пошукати.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Бувають моменти, коли особливо потрібен якорець в звичне, довоєнне життя. За 903 дні я подивилась лише один фільм. Сьогодні другий) нема вже в темці ні Ключики, ні Зої, а я ще теліпаюсь)) то най буде мій перший допис тут з 18.02.22 - і свіженьке кіно з геніальним Чхве. Десь у мене була окрема тема з фільмачками його і не тільки...з рецензіями, треба пошукати.
Привіт, люба, я теж зараз дивлюся корейське :) Десь тижня два, як стала переглядати дорами, що подобалися :) Мабуть, через ті ж причини.. :кава:
Зараз переглядаю Король: вічний монарх, 2020, колись Зоя порадила. Там грає та ж сама Кім Го Ин, що у твоєму фільмі, подобається вона мені :)

Король__Вічний монарх.jpg

• Лав
Реакції: 023
Назад
Зверху Знизу