Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Авиа тема. Обсуждаем рейсы и цены из Харькова

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Официальней некуда

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Хватит уже ****еть, все пилоты у них есть. Я с ними с июня летать намерен.

Где те горлопаны, которые кричали:"Шеф, усе пропало...":рл:

Сьогоднішня велика угода з Ryanair відкриє європейські обрії для ще більшої кількості українців.

Авіакомпанія відкриє 10 напрямків з Києва і 5 напрямків зі Львова в Європу. Найдешевші квитки коштуватимуть від 10 євро, а середня вартість квитка для України буде нижчою за 40 євро. Компанія розраховує за перший рік перевезти 1 млн українців.

Перші польоти літаків компанії очікуємо у жовтні, адже для України потрібно закупити окремі літаки, створити відповідну інфраструктуру. Але найголовніше, що ці польоти точно відбудуться!

Писали, что в сети засветились данные по рейсам из Украины через приложением Ryanair под iOS. Я его скучал но ничего не нашёл. Может пофиксили? Никто не видел что там за данные были?

Писали, что в сети засветились данные по рейсам из Украины через приложением Ryanair под iOS. Я его скучал но ничего не нашёл. Может пофиксили? Никто не видел что там за данные были?

а зачем тебе приложуха, да ещё и на огрызок?
Чем не устраивает покупка через офсайт?

Когда откроют регулярный рейс Киев- Мальдивы?

Прошлым летом билет от риньяра Гданьськ-Стокгольм стоял 10 евро. больше 500 км. 10 евро!:D

Так и щас светит через приложение. Я смотрел Лондон на 31.10 стоит 37 еур без багажа и 70 с багажом.

Назад
Зверху Знизу