Статус: Офлайн
Повідом.: 31
Повідом.: 31
Мабуть завтра буде дощ, бо так сильно душе((
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
хочу на карпиков!!!!![]()
Мабуть завтра буде дощ, бо так сильно душе((
Я завжди відчуваю приближення дощу!Накаркал ***ть...
Точно, сцуко!!!!Накаркал ***ть...
Я завжди відчуваю приближення дощу!![]()
У всіх аваріях завжди винні ви, а не дощ чи інше маленьке природне лихо.Точно, сцуко!!!!
Из-за него, ***ть, 3 аварии..
Коллеги страдають....![]()
У всіх аваріях завжди винні ви, а не дощ чи інше маленьке природне лихо.
Ти як дункель матюкливий.Не надо ****еть.Есть множество факторов СПОСОБСТВУЮЩИХ ДТП.Будь то снег/,дождь/,пробегающий заяц или бухой Мурынченко отпиженый ********ами и выброшеный на дорогу с порватым очком...
У тому, що скоюють дтп у 99,9% випадках люди, тому ти і винний!Я???Шановный, в моя машина стоїть на стоянці..не клята, не м"ята..Тьху-тьху-тьху...
У чому це Я винний???
Шановній, або Ваш коефіціент IQ дуже великий, або ж він у вас зовсім відсутній!!!У тому, що скоюють дтп у 99,9% випадках люди, тому ти і винний!![]()
Так айкью у мене високий, да і пісюн здоровий, да і логіка є в моїх постах + ти сам підтвердив мою тезу, що у всіх дтп в 99,9% випадках винні самі люди!Шановній, або Ваш коефіціент IQ дуже великий, або ж він у вас зовсім відсутній!!!
У вашому пості я логіки зовсім не бачу...
Люди зкоюють ДТП бо люди деякі необачні, і ті шо вилітають на дорогу в неправильніх місцях теж...
Так айкью у мене високий, да і пісюн здоровий, да і логіка є в моїх постах + ти сам підтвердив мою тезу, що у всіх дтп в 99,9% випадках винні самі люди!![]()
Шановній, або Ваш коефіціент IQ дуже великий, або ж він у вас зовсім відсутній!!!
У вашому пості я логіки зовсім не бачу...
Люди зкоюють ДТП бо люди деякі необачні, і ті шо вилітають на дорогу в неправильніх місцях теж...
Лень читать. Расскажите в 2 - х словах, что с форумовкой? Ничего не решили?
Зато який діаметрИЩЕ!Какой млжет быть коофицент у деда.У деда главный коофицент это диаметр![]()
Шановний, бачив як ковдасу у ресторанах ріжуть???Диаметр там може и см 7, а от с довжиною.....Мабудь -3 см...Зато який діаметрИЩЕ!![]()