Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Ну цены растут на все, как быА мені здалось чи зараз на мийках швидке таймер почав тікать?
Ух,ептМені виходить завжди близько 250-300 грн за невеликий седан/хетч.
1. Піна
2. Вода
3. Піна (вже з губкою + почистити диски щіточками)
4. Вода (з вимиванням арок і де вийде підвіски)
5. Віск
6. Осмос
Ну я про якісну мийку, а не про збити бруд.Ух,епт
А нахрєна після осмосу витирати тряпкою?Ну я про якісну мийку, а не про збити бруд.
Між такими комплексними достатньо "піна + осмос" робити раз на два тижні з обов'язковим витиранням мікрофібровим рушником.
Щоб не налипав пил або сонце не робило опіків на фарбі.А нахрєна після осмосу витирати тряпкою?
У меня, это сотка стандарт,за универсал.Наебенил пены,смыл.Вытер тряпкой.Летом наносил твердый воск,до сих пор работает.Та унікуми і за 50 миють, але то таке на мою думку.
Бігати навколо як останній жмот і бруд лишити, який після висихання проявиться.
Руки оторвать тем, кто по лкп тряпкой елозит.Чтобы не налипала пыль или солнце не ожоги на краске.
Я никого не заставляю, просто поступаю так для себя.
Нащо тоді на самомийці митися а не на звичайній?Мені виходить завжди близько 250-300 грн за невеликий седан/хетч.
1. Піна
2. Вода
3. Піна (вже з губкою + почистити диски щіточками)
4. Вода (з вимиванням арок і де вийде підвіски)
5. Віск
6. Осмос
Приїджай відірви.Руки оторвать тем, кто по лкп тряпкой елозит.
А по срокам самообслуживания на Основе 300 надо совать, чтобы хоть на что то было похоже.
На Птичке в 120 легко влезет.
Прекресток Бабаи/Покотиловка-ну честно,заебались 80 грн,которые с дуру сунули,выливать .Ни в чем себе не отказывали.
По-перше, двофазна якісна мийка з хімчисткою дисків коштуватиме дорожче вдвічі-тричі.Нащо тоді на самомийці митися а не на звичайній?
У нас розовая типа лучше работает.Вперше за багато-багато років з'їздив на самомийку.
А навіщо піна різнокольорова? Це ж тільки на самомийках така? Я в Україні завжди на звичайну мийку їздив і там звичайна біла піна завжди була.
В моєму випадку вона сьогодні була рожева.
І воняє як кальян на кілометр.У нас розовая типа лучше работает.
Я подумал, что это как-то с политикой толерантности связано.У нас розовая типа лучше работает.