Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Авто из США

• Автор теми Автор теми ujn
  • Дата створення Дата створення
У мене також графік змінювався, але в кращу сторону))) На підході до Хайфи змінилося судно на яке мали перевантажити. І як наслідок, авто припливло не 20 вересня в Одесу, як планувалося, а 14))

У мене графік змінився на перегрузах. До першого перегруза в Кальярі (Італія) іде "тютілька в тютільку". 8 вересня виплив з Лонг Біч(Каліфорнія) через Панамський канал, 7 жовтня має бути в Кальярі. Зараз вже у Валенсії.

Та-же история, плывет в этом корабле, поменялся маршрут и срок прибытия на 7 дней раньше :клас:

Везет вам. У меня наоборот дольше на 7 дней выдало. Так же через Хайфу

..ждуны :)

Вкладення

• .webp
    .webp
    3.9 КБ · Перегляди: 448
Это за место на большом автовозе на 8 машин?
Если так то это вообще охерели!!!
Считаем 7000х8=56000 грн. за рейс
Стоимость км. 20 тонника изотерма или тента на сейчас от 15 грн за км (это если возврат на базу и т.п.) до 25 грн. за км. максимум если нет обратного груза (больше я тарифов не слышал).
Даже если из Одессы ехать в Харьков через Киев это 1000 км. по самому дорогому тарифу 25000 грн. - это с амортизацией, прибылью и т.п.
За что 56000???!!!!

Учитывая все риски - нормальный заработок для автовозника.
При курсе 5 эвакуаторщики были в шоколаде.

касательно заработка автовозов - таки да, много зарабатывают.
касательно сроков, чтоб на неделю, так это не встречал, а вот на три дня раньше - есть, контейнер должен был 8го приехать, а приехал сегодня.
а так 90% это с задержкой до недели.
если нужен автовоз - 6500 Евротерминал-Харьков.

нет, контейнер другой)

Tokyo express- до Кальярі, перегруз (2дні) на
Нью джерсі трейдер до Пірея(Греція), перегруз(2дні) на Ханса Лімбург до Одеси. Плановане прибуття 18 жовтня о 21:00. Попереднє було з перегрузом в Стамбулі(7 днів) та в Кальярі (5 днів) з прибуттям в Одесу 25 жовтня

Ищу попутчика на автовоз (эвакуатор с прицепом ) из Одессы в Киев

Тоже на нём до Валенсии, потом до Хайфы на ZIM Luanda потом на ZIM Barcelona но как было в начале ETA: 01-Nov-2018, так и не менялось...

Прикро, пливло(йшло) разом до Валенсіі , а "по концовке" "+2тижні" до попутчиків.:(

Хто достовірно знає як зараз розмитнюються авто які не відображаються на автоастаті( BuyItNow або TimedAuction)?

Хто достовірно знає як зараз розмитнюються авто які не відображаються на автоастаті( BuyItNow або TimedAuction)?
Цена ж різні речі. Buy it now відображається остання ставка в аукціоні, якщо вам перероблять під неї інвойс, то по ній і розмитнитесь. А от таймд, тут так, взагалі нічого не відображається, тут будуть розмитнювати по інвойсу, але можуть і причепитися, звісно.

Цена ж різні речі. Buy it now відображається остання ставка в аукціоні, якщо вам перероблять під неї інвойс, то по ній і розмитнитесь. А от таймд, тут так, взагалі нічого не відображається, тут будуть розмитнювати по інвойсу, але можуть і причепитися, звісно.

В пнд узнаю, что напишут...
А инвойс я могу и на $333 сделать)

Назад
Зверху Знизу