• Автор теми Автор теми bekas252
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 860
Аваков 2 ?

Заарештовано лідера донецької «Батьківщини» информуе kontrakty.ua
Артемівський міський районний суд Донецької області заарештував голову Донецької обласної партійної організації Батьківщина Костянтина Матейченко.

Заарештовано лідера донецької «Батьківщини»
ООН турбує політичне переслідування Тимошенко
У «Батьківщину» переметнувся всього 1% членів «Фронту змін»
Томенко пророкує «Батьківщині» майбутнє партії «любих друзів»
У «Батьківщині» заявляють, що Матейченко стали переслідувати після його активної участі у парламентській виборчій кампанії в якості кандидата в депутати. Про це йдеться в офіційній заяві партії.

«Партія наполягає на негайному звільненні Матейченко, кинутого до в'язниці в результаті незаконного довільного і політично мотивованого судового рішення», - йдеться в заяві.

За даними обласної організації партії, рішення приймав Артемівський міський районний суд Донецької області. Матейченко визнаний винним за ст.364 ч.2 (зловживання повноваженнями службовою особою).

Адвокат опозиціонера Євген Ісаєв назвав рішення суду «відвертою анархією».

«Це був не судовий процес, а відверта анархія ... Просто політична розправа над людиною. Поки я не можу коментувати, тому що у мене на руках немає копії вироку, також я повинен побачити Костянтина Володимировича, якого відвезли в слідчий ізолятор ... Я навіть не знаю, бо не зміг потрапити до зали, про який термін ув'язнення йде мова, - прокурор наполягав на трьох роках », - сказав він.

Адвокат зазначив, що подаватиме апеляцію.

Приблизно таку херню малята, ми спостерiгали у Харковi. коли було дано команду "фас" на Авакова, тодiшнього голову Харкiвськоi "Батькiвщини"

И самое грустное и страшное, что может быть в значительной мере это следствие не злого умысла со стороны ПР, а просто у них такое воспитание и образование..

«Це був не судовий процес, а відверта анархія ... Просто політична розправа над людиною. Поки я не можу коментувати, тому що у мене на руках немає копії вироку, також я повинен побачити Костянтина Володимировича, якого відвезли в слідчий ізолятор ... Я навіть не знаю, бо не зміг потрапити до зали, про який термін ув'язнення йде мова, - прокурор наполягав на трьох роках », - сказав він.

"Порядок" і "стабільність", про яку так мріє лохторат ПРастів, у всій своїй красі.

И самое грустное и страшное, что может быть в значительной мере это следствие не злого умысла со стороны ПР, а просто у них такое воспитание и образование..

Тот кто не согласен с генеральной линией ПаРтии и ПРавительства, моментально превращается во "врага народа". Это ли не мечта нео-сталинистов? Непонятно, чего они тогда стонут и ноют по форумам. Механизм-то работает! Сталин жив!!! :іржач:

Тот кто не согласен с генеральной линией ПаРтии и ПРавительства, моментально превращается во "врага народа". Это ли не мечта нео-сталинистов? Непонятно, чего они тогда стонут и ноют по форумам. Механизм-то работает! Сталин жив!!! :іржач:
Ты лунатик? В смысле живешь на Луне?
Смотри на проблему в свете разработки сланцевого газа в Харьковской области. И тебе станет легче...
Ты хочешь сказать, что Тимоха или Аваков, придя к власти, отменят Ювенальную Юстицию и выкинут сранцедобывателей из Украины? Да?
Тогда я голосцую за этих честных товарисчей...:іржач::іржач::іржач:

"Самое грустное и страшное", старина Вегерас, что заголовок темы является стопроцентным попаданием в точку. И тут замешана земля: :(

"«С 2002 по 2010 год Константин Владимирович возглавлял сельсовет. И он вынес на рассмотрение громады проект отвода земель для разработки карьера по добыче гипса. Депутаты проголосовали за проект единогласно. Потом вдруг выяснилось, что проект не прошел необходимых государственных экспертиз, хотя готовили его специалисты, а не Матейченко, и он не мог знать всех нюансов этого проекта», – рассказали «Сегодня» в пресс-службе областной организации «Батькивщины»".

P.S. Может стоит вообще отменить УК для свидомых? Как ты полагаешь? Замутил бы ты тему на этот счет.

Типун Вам на язык, нашего Арсена Борисовича никто не арестовывал и обвинительного ПРиговора против него нет!
Воздушный поцелуй от Александра Авакова:
0_d8ec4_865df52d_L.jpg

Назад
Зверху Знизу