Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Хобби озвучивать газетку??Прошу поставити лайк та написати будь який коментар
Це моє хоббі. Каналу відмовлено в монетизації
Якщо не буде коментарів та реакції я чере запу місяців можливо закрою канал
[/URL]
У нього газетка у першого з'являєтьсяХобби озвучивать газетку??
даХобби озвучивать газетку??
Это еще со времени как появились Акции в Росте, а по АТБ может и слышали но не так массово.
Расширяйся! Вон у Посада тоже газетки естьда
хотел попробовать - получилось собрать 1к+ подписчиков
подал на монетизацию - отклонили. подал апелляцию - отклонили.
Иногда видео набирают 20к просмотров - это очень приятно.
Теперь просто бросить - обидно.
Есть много идей относительно открытия каналов на интересные мне темы, а на основе ведения этого канала можно получить опыт.
Причем я понял что вести канал с красивой картинкой требует МНОГО времени + для монтажа может когото нанимать. И мечты что просто снимать на телефон и тебя будут смотреть - скорее исключение из правил.
Тема скидок мне очень интересна давно. Оно вроде что и хочется купить, но Дорого. А по скидке - оправдание самому себеЭто еще со времени как появились Акции в Росте, а по АТБ может и слышали но не так массово.
Может он ее и печатает?У нього газетка у першого з'являється

достаточно про меня
Скажу больше - Посад это ****!Не сработает. Кому нужен сыр Шостка по цене > 400 за кило?
Может так, а може ні. В нього єексклюзив, на цьму і стоїтьМожет он ее и печатает?
Перейдіть на відео в Ютубі!
Поставте лайк та напишіть коментар під відео на Ютуб!
Це моє хобі, яке дасть можливість Вам зекономити!
Якщо ви телефоном знімаєте, то натисність на екран і потримайте пару секунд, з'явиться позначка AF\AE lock (блокування автофокуса).подумаю що зробити з автофокусом, або про камеру. дякую за відгук!
А якщо більше нічого нема крім Пасадобля? Хай надують АТБ там, де воно було вже.Скажу больше - Посад это ****!
Ну якщо вибору нема, і Посад то добре. Тут без варіантів.А якщо більше нічого нема крім Пасадобля? Хай надують АТБ там, де воно було вже.
У "Аврорі" кава польського та ін. фасування є практично постійно. 300 гривень за КІЛО. Співробітники постійно жлуктять, пакунок десь за місяць порожніє.Завжди беру, як у них акція на неї. Зерно, арабіка, 500г - по акції ,з оплатою по їх картці, виходить менше двохсот грн