Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

АТБ сдулся

  • Автор теми Автор теми Мафик
  • Дата створення Дата створення
Купляєш рукав для запікання, пихаєш туда цю хрєнь, в неї і вокруг пхаєш всяких морков, часников , лавруху, спеції по вкусу, завязуєш рукав і в духовку. Трєскаєш холодним, на тому сальцю шо натече можна пожарить шото напримєр, або намазать на хліб. В общем дешево і ріл вкусно.
Я так рульку готую. Бімба!
 
Купляєш рукав для запікання, пихаєш туда цю хрєнь, в неї і вокруг пхаєш всяких морков, часников , лавруху, спеції по вкусу, завязуєш рукав і в духовку. Трєскаєш холодним, на тому сальцю шо натече можна пожарить шото напримєр, або намазать на хліб. В общем дешево і ріл вкусно.
Что ж тут оригинального. Я думал нужно вымачивать в соусе каком то хитром.
 
А по времени сколько печь? Это ж рукав туда же нельзя заглянуть не развязывая
 
Що ж тут оригінального. Я думав надо вимачивать в соусе как то хитром.
ТАМ все і так смачнюче, нічого не тре. Ну якшо хочеться- можна якимись приправами натерти, тіпа шашликова чи шото таке.
А по времени сколько печь? Это ж рукав туда же нельзя заглянуть не развязывая
Та максимум час, а там смотря яка духовка..
 
Останнє редагування:
ТАМ все і так смакнюче, нічого не тре. Ну якшо хояеться- можна якимись приправами натерти, тіпа шашликова чи шото таке.

Та максимум час, а там смотря яка духовка..
А в такій години вистачить?

rukami-4.webp
 
ТАМ все і так смачнюче, нічого не тре. Ну якшо хочеться- можна якимись приправами натерти, тіпа шашликова чи шото таке.

Та максимум час, а там смотря яка духовка..
спасибо в специях я спец.
 
Назад
Зверху Знизу