Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

АТБ сдулся

• Автор теми Автор теми Мафик
  • Дата створення Дата створення
а що не так? зерновий змішаний віскі. ну може не такий виразний, як солодовий, звичайно...
Це ж звичайний одеколон накшталт Білої Конячки

В Розетці зараз Black Bush 900 uah/liter
Ото вже справжнiй бленд

Хтось робив собі картку АТБ? Варто її робити тільки для покупок в атб?

Хтось робив собі картку АТБ? Варто її робити тільки для покупок в атб?
Так, варто. Якщо хоча б раз на тиждень стабільно добряче так скуплятись там
В мене Моно - розраховуватись можна скрізь

Це ж звичайний одеколон накшталт Білої Конячки
що за нісенітниця... це, повторюся, звичайний зерновий змішаний віскі...дуже росповcюджений по БОМСах та барах світу. у дютіках часто буває.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
нє, ну звичайно, якщо ви звикли з приятелем випивати по п"ятницях 0,7 Glemonmorangie Lasanta - це незрівнянно.

що за нісенітниця... це, повторюся, звичайний зерновий змішаний віскі...дуже росповcюджений по БОМСах та барах світу. у дютіках часто буває.
Та Bells чи White Horse теж у д'ютиках продаються. Але ж усе це без двох литрів коли на 200г пойла важко пити

нє, ну звичайно, якщо ви звикли з приятелем випивати по п"ятницях 0,7 Glemonmorangie Lasanta - це незрівнянно.
Ну я вказав що для мене можна вважати звичайним зерновим змішаним віскі. Так, є різниця в ціні, але на так, як з Ласантою. Але в якості - ще й як відчутно

Она везде работает .В моно банке сделал жене виртуальную ,минут 10 заняло времени из них 7 минут с женой ругался.
Работает везде, но раньше обычная имела небольшой но стабильный кэшбек, а АТБшная - нет. Крупные покупки делать по ней было невыгодно. Сейчас кэшбека практически нет, так что пофиг

Та Bells чи White Horse теж у д'ютиках продаються. Але ж усе це без двох литрів коли на 200г пойла важко пити
ну і нормальний ордінарний віскарь, щоб випити з приятелем пляшечку у п"ятницю і не жалкувати про це у субботу. шо не так? я звичайно люблю смак вишуканих витриманних віскі, але не не настільки щоб витрачати по 1000 грн щотижня, щоб посидіти з приятелем, закусюючи відбівною... а водку чи українськi бренді в мене організм не переносить.. .:незнаю: я також люблю блекбуш.

Останнє редагування:
Нарешті ідуть віскі, так довго чекав, поки це можна буде написати.

Она везде работает .В моно банке сделал жене виртуальную ,минут 10 заняло времени из них 7 минут с женой ругался.
Для всюди в мене приват є. А оцю задумав для акцій в АТБ придбати

1697884258237.png
коричневая пятница

А з чим пов'язані такі важкі роздуми, що знадобилась допомога клубу?
З тим варте воно чи ні. То ж треба буде на ту картку гроші переказувати.
З іншого боку,я щось часто почав у АТБ ходити. А там картка на багацько товарів знижку дає

На спиртное тотальные скидки по субботам. Нужно следить. :) Я свои ликеры так покупала. Там на ценниках указано, когда ждать.

Назад
Зверху Знизу