Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
ну хоч рост, якщо правда. атб вже дістали, 100500шт на кв метрі![]()
Да , примерно одинаковый уровень супермаркетов , лояльных к покупателям. Ашан создаст им конкуренцию , и это хорошо .
нещодавно треба було купити гриби і яйця. біля нас сільпо, але я сказала чоловікові сходити в атб (він далі від нас). він прийшов, сказав, що в те атб не ходив і ходити більше не буде. яйця і гриби виявилися дорощими за ціну в сільпоАТБ - магазин для бідняків.
яйця і гриби виявилися дорощими за ціну в сільпо
Може в "Сільпо" були яйця першої категорії, а в "АТБ" вищої?
А гриби в "Сільпо" були сироїжки, а в "АТБ" білі?
караван - гётваран
иван - катамаран
ашан - ?
А зачем тогда в "магазине для бедняков" продавать белые грибы? Бедняки их часто покупают?![]()
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Теперь в Харькове у них будет 3 гипермаркета - возле Конного рынка, на Алексеевке и на Салтовке.
Просто там білі гриби дешеві і сердиті. Ви ж не думаєте шо всі виробники роблять з однаковою якістю по однаковій ціні.
Конечно не думаю. Особенно я так не думаю о производителях белых грибов![]()
Може в "Сільпо" були яйця першої категорії, а в "АТБ" вищої?
А гриби в "Сільпо" були сироїжки, а в "АТБ" білі?
оце вже точно страшно читатиПросто там білі гриби дешеві і сердиті. Ви ж не думаєте шо всі виробники роблять з однаковою якістю по однаковій ціні.
оце вже точно страшно читати
свежесть может быть только одна - первая, она же последняя (Воланд)
свежесть можна замінити на якість
Мне о них известно только одно. Что в росиии против них постоянно устраивали провокации нашисты, т.е. гитлерюгенд Хуйла. Поэтому они из росиии и уходят.что думаете об этой сети?
так уже ж рекламируют по радио.Дальше будут путёвки в санатории Крыма продавать.
Ковбаса може бути вищого сорту і першого.
Яйця першої категорії маленькі і блідо-жовтий жовток, вищої категорії - великі і оранжевий жовток.
Кава теж є вищого сорту і першого.
І т.д.
Сподіваюсь не відкрив нікому Америку.
Цвет желтка зависит от красителя скормленного курице
Та грець з ними. Я не про те. А про те шо товар одного найменування може відрізнятися в ціні в рази. В залежності від якості і виробника. Шо таке просто "гриби", чи просто "яйця". Ні про що не говорить.
Мне о них известно только одно. Что в росиии против них постоянно устраивали провокации нашисты, т.е. гитлерюгенд Хуйла. Поэтому они из росиии и уходят.