Статус: Офлайн
Повідом.: 72373
Повідом.: 72373
Ачко
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
там вопрос в мелочи,что бы не рытся по карманам или не набивать карман . мне удобно когда или спишут с карты или накинут

вопрос в *****изме самих магазинов, нахера ставить цены в 26грн 84 коп?
ставьте вообще без мелочи, или 26грн или 27грн.
А когда блоканут?
А эппл в России не торгует? А тесла недавно не открывала официальное представительство в России?
В оккупированном Крыму или России? Или для вас это одно и тоже?
Ну Ашану, как оказалось, на санкции плевать, некоторые торговые сети хоть вывески поменяли, а эти....Для меня - нет. А вот для них - да.
Да и санкции, вроде, именно России в первую очередь касаются. А Крым продолжают считать Украинским
Це працює лише в електронних системах, коли одна копійка може перевести товар навіть не на сходинку вище, а на цілу цінову категорію (фільтр по ціні). А в реалі 20,99 - це дурість неймовірна. Ніхто не купує поки що товар в супермаркетах через інтернет, принайні у нас. Так прийде якийсь пенс і почне рахувати копійки, тай не тільки пенс, а ти стій, чекай в черзі. Або сам без картки прийшов і як *** стоїш рахуєш дрібноту.Основы маркетинга
Ніхто не купує поки що товар в супермаркетах через інтернет, принайні у нас.
Або сам без картки прийшов і як *** стоїш рахуєш дрібноту.
Я написав що ніхто не купує онлайн харчі, а не те що онлайн сервсів нема, тук-тук.Да полно ж уже онлайн магазинов с доставками. Те же Метро, Рост
або 15, або 45, або 75 або....Будешь отсчитывать 99 копеек?)))
Я написав що ніхто не купує онлайн харчі, а не те що онлайн сервсів нема, тук-тук.

Зайди в Дамскую курилку, к примеру.

Тим хто по дисконту округлюємо до гривні вниз, тим хто без - до гривні вгору, наприклад. Але це не має значення, оскільки закупівельні ціни значно нижчі за ті що в супермаркетах, копійки там можна викреслювати після отримання загальної суми. Ну або за загальними правилами, округлення чисел.Шутки-шутками, а как уйти от копеек при продаже товара на вес?
Тим хто по дисконту округлюємо до гривні вниз, тим хто без - до гривні вгору, наприклад. Але це не має значення, оскільки закупівельні ціни значно нижчі за ті що в супермаркетах, копійки там можна викреслювати після отримання загальної суми. Ну або за загальними правилами, округлення чисел.