Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Арнис.Ножевой,палочный,рукопашный бой.БФ.

• Автор теми Автор теми АнтоIIIа
  • Дата створення Дата створення
ну общаемся в личке ну и хорошо ..тема без флуда ,да кстати я спокоен всегда спокоен и если вы видете какие то угрозы то наверное следует разобрацо,я сказал как я решаю вопрос ..если мне не понятно я иду и спарингую и про это все знают ..а не пытаюсь критиковать ...тем более то в чем не разбираюсь..вусе просто до безобразия..
и мне не мало лет ..что б думать что нож всего лишь вещь для показухи ..короче все хватит флуда!

Сергей Семеныч ,я вас в ссоседней теме рекламирую ,а вы мне тут флуд разводите)))))))))))))))))

ну общаемся в личке ну и хорошо ..тема без флуда ,да кстати я спокоен всегда спокоен и если вы видете какие то угрозы то наверное следует разобрацо,я сказал как я решаю вопрос ..если мне не понятно я иду и спарингую и про это все знают ..а не пытаюсь критиковать ...тем более то в чем не разбираюсь..вусе просто до безобразия..
и мне не мало лет ..что б думать что нож всего лишь вещь для показухи ..короче все хватит флуда!
Кидатися на людей - то справа піт-булів, а не дорослих чоловіків; якщо тобі "не замало років", ти мусиш це знати. Тут взагалі не флуда питання, а дечого іншого. Флуд - це якби ти продавав телевізор, а я б уперто писав, що IPTV краще чи щось таке.
Розумієш, твої дії в деякому розумінні пропагують культуру, котру ніяк не можна назвати корисною, бо вона дегресує від складнішої до простішої. Це свого роду шкідлива діяльність, що пропонує шукати істину в закордонних традиціях, звичаях, іншім. Проте, існує правило: як би довго ти не вивчав тхеквон-до, корейця з тебе не вийде.
Як можна побачити, у народів, які славетні своєю єдністю, риса добірковості дуже сильна, навіть інстинктивна. Наприклад: ти багато бачив японців-тайбоксерів, або капоейристів, тощо? Якщо є, це одиниці. Взагалі, думка зрозуміла, так?
Українці такою добірковістю похвалитися не можуть, бо в нашій історії наявні постійні загарбницькі війни та етнічні чистки, які мали пригнічувати даний інстинкт. А його відсутністЬ, безумовно, послаблює громаду, робить її потенційною жертвою (тут пауза 2 хвилини на роздуми)
Взагалі, я не сподіваюся, що ти зараз зрозумієш зазначене. Це станеться десь років за 5 (в оптимістичному випадку - якщо мозок постійно увімкнений та працює). Але інформацію я надати мусив.

Ты не обижайся .я даже читать не буду..если очень хочешь пиши в личку.
В теме представлены ФБИ.
меня воспитывать поздно,то что мне надо было по жизни я уже приобрел ,в чем нуждаюсь преобретаю малыми порция ми ,твоя навязчивая манера ведения диалога в некоторой степени меня напрягает ,я не могу понять зачем ты все это пишешь?ты например можешь создать свою тему и писать там приводить свои доводы и мысли спорить (вербовать) людей,зачем это делать в моей?
Если ты развиваешь родную культуру ,то пожалуйста ,развивай никто не будет мешать У нас так повелось ,что то что не наше то вред ,если это восточная культура то нам не годицо,но я тебе открою маленький секрет .В японии очень много людей занимабтся САМБО хотя какзалось бы дхюдо ЖЖ и так далее.

Кидатися на людей - то справа піт-булів, а не дорослих чоловіків; якщо тобі "не замало років", ти мусиш це знати. Тут взагалі не флуда питання, а дечого іншого. Флуд - це якби ти продавав телевізор, а я б уперто писав, що IPTV краще чи щось таке.
Розумієш, твої дії в деякому розумінні пропагують культуру, котру ніяк не можна назвати корисною, бо вона дегресує від складнішої до простішої. Це свого роду шкідлива діяльність, що пропонує шукати істину в закордонних традиціях, звичаях, іншім. Проте, існує правило: як би довго ти не вивчав тхеквон-до, корейця з тебе не вийде.
Як можна побачити, у народів, які славетні своєю єдністю, риса добірковості дуже сильна, навіть інстинктивна. Наприклад: ти багато бачив японців-тайбоксерів, або капоейристів, тощо? Якщо є, це одиниці. Взагалі, думка зрозуміла, так?
Українці такою добірковістю похвалитися не можуть, бо в нашій історії наявні постійні загарбницькі війни та етнічні чистки, які мали пригнічувати даний інстинкт. А його відсутністЬ, безумовно, послаблює громаду, робить її потенційною жертвою (тут пауза 2 хвилини на роздуми)
Взагалі, я не сподіваюся, що ти зараз зрозумієш зазначене. Це станеться десь років за 5 (в оптимістичному випадку - якщо мозок постійно увімкнений та працює). Але інформацію я надати мусив.

український арієць:іржач:
це він писав про гопак?

мабуть))не вин, а то что мы там нафлудили добряче это факт))

в последнее врямя спать не могу мучает ,)))совесть

спаибо О великий)))сегодня хоть посплю))

мабуть))не вин, а то что мы там нафлудили добряче это факт))
не він, тоді хай знає, що другий свідомий написав що усі східні бойові мистецтва пішли від гопака
Але комуняки знищували націоальну культуру українських арійців.

Тому ми зараз, займаясь східими БМ відроджуємо ії.

Тому хай не кривдить україське

:D

а главное и спорить то не о чем
вот что значит кандитат экономических наук.красиво так все раскидал).эх в аспирантуру что ли пойти

В реальному бізнесі я пізнав ефективність. Ефективність - це вміння продавати якомога швидше.
Ефективність маркетингу - це найефективніша ефективність, до якої мріють доторкнутися навіть майстри ефективності (с) .

Вкладення

• 3.webp
    3.webp
    24.5 КБ · Перегляди: 76
В реальному бізнесі я пізнав ефективність. Ефективність - це вміння продавати якомога швидше.
Ефективність маркетингу - це найефективніша ефективність, до якої мріють доторкнутися навіть майстри ефективності (с) .

клоуном работаете?

маладца ..но как был *****ом так и осталси.
Все що можеш - це матюги кидати? Ну ти й жалюгідненький ..
Слухай, а ти міг би Куботі черевики почистити? Він старенький, йому важко. Почистив би?

:іржач::іржач::іржач:
А че так Сэмпей нормально получился

Семпай даешь мастер классы по бизнесу, хочу вин чунь раскрутить

Слухай, а ти міг би Куботі черевики почистити? Він старенький, йому важко. Почистив би?

Я ж кажу - пихатий арієць.
Свідомість не дозволяє поважати стареньких

Все що можеш - це матюги кидати? Ну ти й жалюгідненький ..

а че ещё делать :) если ты и правда ***** :)

:іржач::іржач::іржач:
А че так Сэмпей нормально получился

Семпай даешь мастер классы по бизнесу, хочу вин чунь раскрутить

МакДачня уже не актуальна, ее с первого места Сабвей подвинул :)

кстати, только что обратил внимание что общими усилиями таки ******и тему с пометкой БФ :D

МакДачня уже не актуальна, ее с первого места Сабвей подвинул :)

кстати, только что обратил внимание что общими усилиями таки ******и тему с пометкой БФ :D

антоша мягкий, он простит :D

Вроде похоже на типичное поведение недоумковатого РОГУЛя!
Но я могу и ошибатся...
Просто Тролль... :D

тролль, тролль... причем очень толстый :) видно, что недавно "в теме" :)

Назад
Зверху Знизу