Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Идут геребитіДобрий день, поламалась система Geberit 273.331.00.1, але вона стара, підкажіть будь ласка, якою можна її заміти ?
На Geberit 273.331.00.2Добрий день, поламалась система Geberit 273.331.00.1, але вона стара, підкажіть будь ласка, якою можна її заміти ?
Ну, я так понял, шо тс дет откопал децімальний номер детали габерита, а ми должни угадать шо ето..На Geberit 273.331.00.2
але шо це взагалі?!
А у нас тут забіли что такое ТСЕ )))Ну, я так понял, шо тс дет откопал децімальний номер детали габерита, а ми должни угадать шо ето..![]()
Надо понимать харрактер течи и при каких условиях..А , знайшов.. я так понимаю, шо у него вода подтекает , и тс решил заменить смивной механизм целиком..
Но если ето он, то там достаточно поменять уплотнительную резинку, ну или как минимум помить ее и почистить седло
Но ето из простих операций.. а могла пошабашить резинка на шар-кране..![]()
Характер нордический, условия суровыеНадо понимать харрактер течи и при каких условиях..![]()