Пару місяців тому, маловідома конгресвуменка трампістка Вікторія Спарц з’явилася в медійному просторі України. Ну як появилася, просто її тут розкрутили відомі ботоферми одного хряка підозрюваного у держзраді.
Спарц, за походженням вроді як українка, виступала з критикою української влади. Мол західна зброя яка надається для допомоги у війні з московією розпродається. Сама бачила на власні очі якось на базарі в Багдаді як Єрмак стояв за прилавком і торгував. Також ця трампістка вимагала (!!!) щоб Зеленський звільнив Єрмака. Отак, не більше не менше, а ВИМАГАЛА)))
Мені навіть любителі «святого Ябивтік» наголошували що думкам американця Спарц більше довіряють ніж українській владі))
Але до чого я веду. На днях трампістка Спарц, та що дуже переживає за Україну (не забули що вона українка?) проголосувала проти виділення Україні додаткових $12,3 млрд від США. А шо так? Отака любов до України, отаке українське коріння, отака американська демократія. Мені можуть закинути, що проголосувала проти тому що влада України корумпована і все розкраде))
А от хотілося б запитати, під час паралельного правління Трампа і тут чесного, не корумпованого парашенка скільки США Україні надала зброї? На яку суму в мільярдах? Ну хай не в мільярдах, хоча б в сотнях $? Як висловлювала своє занепокоєння Спартац коли на складах зі зброєю в Україні була бавовна? Кого вона тоді вимагала звільнити?
І на останок. Дивлячись на фейс цієї буцім то українки сумніваєшся що вона з наших. Ну українські жінки і дівчата набагато симпатичніші і вродливіші. Хіба шо з Кірою, та що Голос можна порівняти.
Ото ж бо й воно.
Слава Україні!!!