Ну прикинь, ты что-то собрал на ардуино.
Все получилось просто афигительно.
У тебе надо выпустить серию.
Или что-то новое разработать.
Нафига это делать на морально устревшем процике?
Зачем учиться работать на том, чего уже практически нет ?
На ардуїні не роблять комерційні проекти.
Хочаб тому, що залізо дороге виходить, а загальна конструкція ненадійною зза конекторів.
Хоча час від часу бачу такі пропозиції, а в одному проекті навіть участь приймав - запалювання для двс. При чому не просто запалювання, а запалювання для екстремальних режимів роботи не зовсім звичайного двигуна**, звідки був із ганьбою виштовханий як нуб. Проблема була у тому, що швидкодія була недостатньою зза тормознутих ардуїновських функцій. Я на нижчому рівні писав, але все одного потрібної швидкодії так і не вийшло досягнути. Вони вирішили перейти на арм, але знову не слухаючи мене вирішили робити не як слід, а по-простому - використовуючи mbed середовище. Та ж ардуїна по суті, такі ж важкі функції та обмежений функціонал, але нуб френдлі. Вони й до цього матюхались на мене бо не розуміли написаного "не ардуїновською мовою", а тепер і взагалі обізвали мене нубом та послали. Хз чи вийшло у них щось
** не зовсім звичайний це з електронною комутацією клапанів на 2т, перемінним вихідним резонатором, ще приколів купка. Стандартна таблиця кутів запалення у відповідності до обертів, яку вони постійно "вдосконалювали". Але були там і зовсім "дикі" речі як то впускний резонатор, пропуск запалення через один для накачки робочої суміші на резонанских обертах. Як стандартний 2т випуск, тільки впуск.
Шкода, що то було далеко. Цікаво було б подивитись на це вживу.
Тема опять скатилась в срач ARM vs AVR
Пох арм рулить