Арбузы

• Автор теми Автор теми crisis
  • Дата створення Дата створення
Говорят нельзя первые арбузы покупать - нитраты. Я купил на той неделе купил - вкусный. Нитратов не нашел. Сегодня купил ещё один. Если все пойдет хорошо, куплю дыню.
По секрету,во всех арбузах есть нитраты,вопрос в количестве на кг,за раз в сутки можно съесть до 6 кг ,дальше уже точно будут проблемы ,самое главное хорошо их мыть и руки тоже

херсонские брал?

Вже їмо свої. Нітратів нема взагалі, через йобане 10 травня і дуже бідну землю.
Виросли всього по 1.5-4 кг. Сорт "продюсер". Не дуже солодкі, але хоча б не в'ялі.

за раз в сутки можно съесть до 6 кг
Бажано заїсти солоним чим-небудь і жахнути панцикору на всяк випадок. Бо і натрій, і калій вимиє кхуям після 6 кг.

Не дуже солодкі, але хоча б не в'ялі.
Та от вчора ввечері спробував вже чи то шостий, чи то сьомий. Типу азербайджанські (крамар - узбек) та одеські.

Великі, стиглі, але всі якісь не солодкі. Хоча при такій спеці...

Та от вчора ввечері спробував вже чи то шостий, чи то сьомий. Типу азербайджанські (крамар - узбек) та одеські.

Великі, стиглі, але всі якісь не солодкі. Хоча при такій спеці...
Нє могу нє подєлітца дєйствєннім совєтом уважаємово форумчаніна (я тожє жаловался когда-то на арбузі):

Припиняй шукати гівно і все буде добре:ги:

Нє могу нє подєлітца дєйствєннім совєтом уважаємово форумчаніна (я тожє жаловался когда-то на арбузі):
Завтра шарабаном попру за їми ? штук 3 возьму. А може 4. Хоть они і гішпанські, но лучче чім нічого?‍♀️

Отчітіваюсь по тємє - взял в бомсє кавун бєз косточєк тіпа по 19,99 вродє - вкусній (всє чєстно я пішу, как обічно)

20-34-28.webp

А почки прочистить?
Прішла вєсна - запєлі птічькі.
Набухлі почкі і яічкі.....

....Людям с заболеваниями почек следует ограничить употребление арбузов из-за высокого содержания воды и калия....(с)

Назад
Зверху Знизу