Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Анонимные Деды Морозы - 2019/2020

• Автор теми Автор теми Geralt z Rivii
  • Дата створення Дата створення
aa321759f8e378383.webp

Не хватает
676419ce1dccbbfa8b57317.webp

А тим часом в нас відправлений другий подарунок :пиво:

Його очікуємо в п'ятницю))

Много раз слышал , и сам могу подтвердить - мысль материальна !
Есть желание , значит есть движение к цели . Нет , я не имею в виду вариант Ивана-*****а , лежащего на печи и произносящего хочу :D
Есть желание , значит будет жилье . И лошадь :)

Да я то движусь... Но не так стремительно, как хотелось бы )

Люди уже отправляют, а я ещё не все продумала :рл::D

А у меня ещё даже идей нет :збентежений:

Мені здається, чи між Хантером та Фенікс пробігла іскорка кохання :D

:)він намагався вигнати мене спати, ну і назвав скаженою собакою.
Шо це, як не турбота,кохання, виражене настільки безпосередньо:іржач:

в мене, начебто, потроху починає збиратися подарунок. Основа вже є, треба ще кілька дрібничок додати та можна буде відправляти.
Хоча завданнячко ще те мені дісталося:D

У меня времени нет:плачу::D
Работаю допоздна каждый день

Много раз слышал , и сам могу подтвердить - мысль материальна !
:)цікава думка.
Хто дивиться фільми типу "Секрет", хто читає літературу по самовдосконаленню,та відвідує доволі недешеві тренінги розвитку лідерських якостей.Там завжди про це розказують,гонять робити колажі та дошки бажань.
В мене мрії скромніші:
-я хочу жити по кілька років в іншій країні.По 3-4.І брати все саме краще,вивчаючи мову.Почати хочу з Сеулу.Там недалеко до Хоккайдо,де я теж хочу побувати і помилуватись зимовими пейзажами.
- я хочу бути харчовим аскетом,і навчитись нарешті їсти паличками ( ними багато всеодно не з"їси).
- я хочу щоб в мене ніколи не закінчувалися мої улюблені парфуми Cedrat Boise від Mancera.
-коли нарешті я куплю собі нові лаконічні чорні ейрмах.І ще з десяток пар.Можна від рібок.
- хочу навчитись серфінгу на островах Фіджі.Обіцяю відправити звідти тонни листівок всім кого я знаю, навіть проклятим подругам та однокласникам.
- я хочу досконало танцювати танго.Скільки можна жити і не вміти танцювати танго:рл:

Сцуко, я вже ось закінчу жити - а не вмію.

Я не вмію їсти паличками,це не дивлячись на те,що мене часто вигулювали в заклади типу "Тануки" ( в її кращі часи).:рл:
Простіше буде навчитись,живучі в Країні ранкової свіжості:D

Я не вмію їсти паличками,це не дивлячись на те,що мене часто вигулювали в заклади типу "Тануки" ( в її кращі часи).
Простіше буде навчитись,живучі в Країні ранкової свіжості
Там китайці, їдять котиків, *****аси.

Там китайці, їдять котиків, *****аси.

Країна ранкової свіжості - південна корея.І там є ресторани де подають собак:( Спеціальної породи.І так, місцеві соромаються цієї традиції - її багато хто в світі не схвалює.
Котів їдять в Китаї,так.
Але там є свої котячі революціонери.Люди, які виступають проти котоїдства.:збентежений:

Країна ранкової свіжості - південна корея.І там є ресторани де подають собак:( Спеціальної породи.І так, місцеві соромаються цієї традиції - її багато хто в світі не схвалює.
Котів їдять в Китаї,так.
Але там є свої котячі революціонери.Люди, які виступають проти котоїдства.:збентежений:

А я чогось ******ка. Оці мені кольорові громадяни...з їх котоїдством, собакожерством, з різними тропічними хворобами й жахливим потягом до бзконтрольного розмноження...хзн, от нє.
І *****и *****аси.
Хоча в південній кореї ти матимеш шалений успіх.

Назад
Зверху Знизу