Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я теж це помітивА моя внученька прям мое отражение .
Пока черная пятница не закончилась?😂
Круто.А моя внученька прям мое отражение .
Нужно было ****** организовать. На угадывание внучков.
***ть...моє завдання непідйомне.
Терпіти не можу щось вибирати чоловікам, вони ніколи не знають, чого хочуть.
От не можна було конкретно написати - хочу те і оте, як моя минулоріана онука - суперська баришня, а тут. От не хотіла я "онука", мужики такі нудні.
Я мелатонінова наркоманка,сова з поломаними циркадними ритмами.
Пігулки закінчились, я пізно лягаю,нажаль.
От не можна було конкретно написати - хочу те і оте, як моя минулоріана онука - суперська баришня, а тут. От не хотіла я "онука", мужики такі нудні.
Ну, ото хіба.Тори, купи ему заполнитель для лотка.
Жінці простіше щось купити - а мужику...хзн, мужики досить примітивні, якщо точно не знаєш, що він хоче, вгадати неможливо.Кстати, и у меня . Мужчина . Тоже не совсем понимаю , что дарить.
Тогда крыску,чтобы по гороскопу.А зайца шоколадного.ням ням
Ну, я не знаю, чи доїде тварина.Тогда крыску,чтобы по гороскопу.А зайца шоколадного.ням ням
Ну, я не знаю, чи доїде тварина.А якщо він боїться гризунів? Принаймні, я боюся. Але все одно добре, що не рік змії.
Жінці простіше щось купити
Ну, я не знаю, чи доїде тварина.А якщо він боїться гризунів? Принаймні, я боюся. Але все одно добре, що не рік змії.