Статус: Офлайн
Повідом.: 13526
Повідом.: 13526
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Може і котохульство🙂але розбещене падло перетворилося на реального красунчика, і з ним стало приємно проводити час .Дає взяти себе на руки і погладити ( британці часом норовливі).Боже ж мій, яке невиправне котохульство!
Красень. Абсолютний, неперевершений, ідеальний! Світ не бачив такої краси й досконалості, боги милуються, дивлячись! Прекрасний, як янгол. Ні, як три янголи, разом узяті.
P.S. Ну, і ти симпатична.
Це норма, ніхто не такий, як кіт, окрім котів.не така звісно як кіт
Британці завжди норовливі, то ознака породи. Максик нами командує як хоче, мотузки з нас в`є.британці часом норовливі)
Ознака чистокровності британа - очі кольору міді, ага. Не помаранчеві, то дуже просте визначення, котоексперти пишуть - кольору міді. Звучить, сцуко, не отнять..Ну і помаранчеві очі))
Котики дуже класні! Мій Бонька сьогодні зранку найперший вітав мене з днем народження!У шостій ранку... радісно стрибаючи по мені!
![]()
Если и была любовь, она давно пропала!Але десь в глибині душі він полюбляє котиків![]()
Та ми як для кого. От *****и пишуть, що ХФ жахливий, у 14-му році збирали всім *****ським інтернетом бабло, щоб мене грохнути, ну прикинь, дегенерати. І *****и на нас теж дуже скаржаться.Ребята! Какие вы тут классные! Спасибо вам за поздравления! Очень рада, что я с вами!
Бабло собрали, а вложить ума хватило только в бояру.Та ми як для кого. От *****и пишуть, що ХФ жахливий, у 14-му році збирали всім *****ським інтернетом бабло, щоб мене грохнути, ну прикинь, дегенерати. І *****и на нас теж дуже скаржаться.![]()
Бабло собрали, а вложить ума хватило только в бояру.Поэтому ты и жива. На больше они не способны.
![]()
Если и была любовь, она давно пропала!![]()
В кросівки нашурував?![]()
Нічого собі!!! Хворі люди!!!Та ми як для кого. От *****и пишуть, що ХФ жахливий, у 14-му році збирали всім *****ським інтернетом бабло, щоб мене грохнути, ну прикинь, дегенерати. І *****и на нас теж дуже скаржаться.![]()
Да нет, просто люблю свою собаку!![]()