Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Анонимные Деды Морозы - 2019/2020

• Автор теми Автор теми Geralt z Rivii
  • Дата створення Дата створення
А тим часом в нас вже є перший відправлений подарунок, котрий сьогодні ж буде доставлений внучатому :нр:

Я хотела ближе к 20 числам, чтобы к празднику ближе. А то как-то рано мне кажется еще.

А тим часом в нас вже є перший відправлений подарунок, котрий сьогодні ж буде доставлений внучатому
Сцуко, я навіть не придумала ще. :( Боже, які все-таки чоловіки дивні люди. Ну, візьми ж ти й напиши: хочу оте, оте й оте, по пунктах! Аби я не купувала щось, що в кращому випадку буде просто валятися непотрібне. Нє, ***ть, це треба мене в такий глухий кут завести.
Куплю молоток і сокиру. Це ж корисні речі? І в хазяйстві згодяться.

Це такі маленькі ручки - твого синочка? Божечки, я вже й забула, які вони можуть бути крихітні, у мого вже така лапа відросла, що куди там! А був же колись такий самий, я скучила за ним маленьким, отак іноді навіть сниться, що він малий, і я така рада цьому!
Ростіть здорові.

Це такі маленькі ручки - твого синочка? Божечки, я вже й забула, які вони можуть бути крихітні, у мого вже така лапа відросла, що куди там! А був же колись такий самий, я скучила за ним маленьким, отак іноді навіть сниться, що він малий, і я така рада цьому!
Ростіть здорові.
Так,це моя крихітка:збентежений: :любов:

Сцуко, я навіть не придумала ще. :( Боже, які все-таки чоловіки дивні люди. Ну, візьми ж ти й напиши: хочу оте, оте й оте, по пунктах! Аби я не купувала щось, що в кращому випадку буде просто валятися непотрібне. Нє, ***ть, це треба мене в такий глухий кут завести.
Куплю молоток і сокиру. Це ж корисні речі? І в хазяйстві згодяться.

:цехф:

EKfBf9uXsAIALb1.jpg

Вкладення

• _viber_2019-12-03_15-32-45.webp
    _viber_2019-12-03_15-32-45.webp
    20.6 КБ · Перегляди: 154
:рл:......я , прямо слышу как Вы шуршите упаковывая подарки.

Назад
Зверху Знизу