Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Анонимные Деды Морозы - 2016

• Автор теми Автор теми Geralt z Rivii
  • Дата створення Дата створення
сейсчас дорулю домой и посмотрю обучающее видео по сисе:Dнадеюсь хвалебная песнь дарителю на видео есть:D:DА как блок жвак поживает,все съел?:ги:
Там моего эротично войса нет, иначе Ютуб не пропустил бы контент :D

Не съел еще ;)

Спасибо моему Дедуле за теплые подарочки
Чудове оформлення подарунків, креативно підійшов твій АДМ до вирішення своєї задачі :клас: Особливо джем сподобався, відразу якось чаю закортіло :)
Так і хочеться побажати тобі теплого Нового Року, бо надто теплі в тебе подарунки :)
Чудового, гарного, яскравого Нового Року та Свят. Всього найліпшого :нр:

додано

И я и я и я получила!!!!
В тебе святковий подарунок, янголятко :) Відразу Різдвом запахло :)
А що це за блакитна чаша? Для чого вона?
І за ввласною традицією, побажання гарних Свят від ведучого: нехай Різдво та Новий Рік прийдуть в твій дім та принесуть тобі щастя :нр:

Останнє редагування:
Якщо я вірно зрозуміла, то аромалампа. Знизу свічку-таблетку запалюєш, а у верхню ємність наливаєш воду та капаєш пару краплин ефірної олії.

Якщо я вірно зрозуміла, то аромалампа.
Дійсно, на аромалампу схоже. Красива)) Цікаво було б побачити, як вона у темряві світиться. З такими візерунками повинно гарно виглядати :клас:

Майже всі подарунки надіслані. На завтра залишилось ще 4 подарунки. Гра наближається до свого апогею :)

какие-то подарки интересные все, но ****** понравились больше всех :D

****** охеренны. Я сама ими страшно любила играть. Надо будет еще прикупить, а то те закончились

сейсчас дорулю домой и посмотрю обучающее видео по сисе:Dнадеюсь хвалебная песнь дарителю на видео есть:D:DА как блок жвак поживает,все съел?:ги:

Я в прошлом году хотела тоже такую подарить, но мне внучка попалась, причем нежная. Не факт, что поняла бы.

****** охеренны. Я сама ими страшно любила играть. Надо будет еще прикупить, а то те закончились

Я в прошлом году хотела тоже такую подарить, но мне внучка попалась, причем нежная. Не факт, что поняла бы.
Замяла до смерти ?:D

****** - да, пока самая прикольная.

тоже думала чего-то эдакого подарить. может чего-то из ****-шопа. и тоже передумала из-за нежного получателя. решила в шок не вводить :D

****** - да, пока самая прикольная.

тоже думала чего-то эдакого подарить. может чего-то из ****-шопа. и тоже передумала из-за нежного получателя. решила в шок не вводить :D
Спасибо моему деду или снегуре :D

Чудове оформлення подарунків, креативно підійшов твій АДМ до вирішення своєї задачі Особливо джем сподобався, відразу якось чаю закортіло
Так і хочеться побажати тобі теплого Нового Року, бо надто теплі в тебе подарунки
Чудового, гарного, яскравого Нового Року та Свят. Всього найліпшого
Спасибо, большое..Вас тоже с праздником наступающим..всего самого наилучшего и позитивного в Новом году)))..я прийду в игру в следующем году...а пока пошла банкеты и корпоративы новогодние накрывать...Спасибо, Снегурочка, моя!!!...Приходи на вкусный кофе попить...или помагать..(посуду помить, например!!)..ее будет очень много...

Назад
Зверху Знизу