Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Анонимные Деды Морозы - 2015

• Автор теми Автор теми Geralt z Rivii
  • Дата створення Дата створення
Очередной подарочек достиг внучека! :)
Мне вот тоже сообщение приходило.
Скоро приедет мой сюрпрайз. ;)

Моя мила Снігуронька знала, як порадувати "бандерівку" -- подарувала мені чоколядову каву та чоколяду із перчиком:
10879265_m.webp

:любов:
Дякую Тобі, Снігуронько!
Нехай збудуться Твої найзаповітніші мрії!

Останнє редагування:
Дякую Тобі, Снігуронько!
Нехай збудуться Твої найзаповітніші мрії!
Все. В новому році ти будеш з кавою та в шоколаді :D
Гарних Свят, чудового Нового Року. Успіхів в році, що наближується :нр:

Все. В новому році ти будеш з кавою та в шоколаді :D
Гарних Свят, чудового Нового Року. Успіхів в році, що наближується :нр:

Знаєш, так приємно було отримати вісточку з краю, де пройшла моя юність. :yahoo:
І шоколад із незвичайною добавкою, як я і люблю.
Цього року всі Снігуроньки та Діди Морози душевні та дарунки точно в ціль. :пиво:

Миру нам всім та доброї вдачі!
:нр:

Дивно, що за сьогодні отримано, за фото-звітами, лише два з восьми подарунків :rolleyes:
Мабуть подарунковий бум відкладається назавтра

Останнє редагування:
На всякий случай. Все, кто подумал, что моя репка это намек, что я АДМ, можете не обольщаться. Я всем присовываю репки за выложенные фото подарка.
Чтобы не было недоразумений.

Больше всего жду фото десятикилограммового подарка :)))

Всем доброе утро!
Свой подарочек получила вчера, после нуууууу очень нервного рабочего дня.
Получила и убежала на корпоратив))) Так что фотоотчет и море ПОЗИТИВНЫХ впечатлений сегодня.

Пожелание свое я высказала своему дедушке ну очень абстрактно) Сорри, Дедушка Мороз, что заставила тебя помозговать, как мне угодить.)))
Дидо, у тебя все получилось! Подарочек очень ПОЗИТИВНЫЙ - от цвета до ощущений)))

Спасибо, Дидо;)!

Всех с наступающим Новым Годом! Пусть у всех в следующем году будет позитив, тепло, уют, любовь близких! И МИРА нам всем!

Вкладення

• IMG_20151225_172938.webp
    IMG_20151225_172938.webp
    19.2 КБ · Перегляди: 205
Всех с наступающим Новым Годом! Пусть у всех в следующем году будет позитив, тепло, уют, любовь близких! И МИРА нам всем!
І тобі гарних Свят, успіхів в Новому Році та нових досягнень :нр:

Всем доброе утро!
Свой подарочек получила вчера, после нуууууу очень нервного рабочего дня.
Получила и убежала на корпоратив))) Так что фотоотчет и море ПОЗИТИВНЫХ впечатлений сегодня.

Пожелание свое я высказала своему дедушке ну очень абстрактно) Сорри, Дедушка Мороз, что заставила тебя помозговать, как мне угодить.)))
Дидо, у тебя все получилось! Подарочек очень ПОЗИТИВНЫЙ - от цвета до ощущений)))

Спасибо, Дидо;)!

Плед этот мягууусенький, у ребенка похожий. :)
Открытка съедобная? ;)

Плед этот мягууусенький, у ребенка похожий. :)
Открытка съедобная? ;)

:):):) Открытка несъедобная :):):) Но Дедушка Мороз оказался ещё тем массовиком-затейником ;)

Взяла открытку прочитать еще раз и получить ещё одну порцию позитивного заряда - и увидела пожелание, чтоб было тепло и сладко.
Раз плед теплый, значит должно быть что-то сладкое))) Взяла плед и начала искать.. и нашла еще вкуснейшую шоколадку:):):) Вооот! Опять позитив!:клас::клас::клас:

Вкладення

• IMG_20151226_113106.webp
    IMG_20151226_113106.webp
    24.9 КБ · Перегляди: 233
  • IMG_20151226_113122.webp
    IMG_20151226_113122.webp
    27 КБ · Перегляди: 206
Что-то у нас много не полученных подарков. Гера, все отправили?

:):):) Открытка несъедобная :):):) Но Дедушка Мороз оказался ещё тем массовиком-затейником ;)

Взяла открытку прочитать еще раз и получить ещё одну порцию позитивного заряда - и увидела пожелание, чтоб было тепло и сладко.
Раз плед теплый, значит должно быть что-то сладкое))) Взяла плед и начала искать.. и нашла еще вкуснейшую шоколадку:):):) Вооот! Опять позитив!:клас::клас::клас:

У нас одинаковые деды морозы:D мои конфетки тоже были спрятаны в пледе

Ой, и мне из этого магазина шоколадку подарила Снегурочка! :)
Приятный у тебя "бонус".

Что-то у нас много не полученных подарков. Гера, все отправили?
Три не відправлені подарунки, але обіцяли два з них відправити сьогодні, а третій у неділю чи понеділок. Ще шість відправлених, але не отриманих подарунків. Деякі з них вже чекають на свого хазяїна не перший день...
Ітого, 10 учасників поки без подарунків. Але подарунки будуть всім, не розслабляйтесь ;)

Останнє редагування:
Отримав подарунка сьогодні.
Саме на ілюмінатів - точно сій нік надихнув. Палюсь :D
attachment.webp

Дякую, Діду, і за подарунок, і за теплі слова у листівці.

З,І, гг, жінка сказала, що ти її випередив з сертифікатом на квест :D

Вкладення

• WP_20151226_17_06_51_Pro.webp
    WP_20151226_17_06_51_Pro.webp
    73.2 КБ · Перегляди: 457
Останнє редагування:
Дякую, Діду, і за подарунок, і за теплі слова у листівці.

З,І, гг, жінка сказала, що ти її випередив з сертифікатом на квест
Цікавий подарунок :) І дідусь встиг спрацювати на випередження ;)

Гарного Нового Року, Свят та успіхів в новому році :нр:

Назад
Зверху Знизу