Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
от нашего стола - вашему столу))Так осі, хто весь подарунок з'їв
Гарного Нового Року, приємних Свят. Хай мрії здійснюються, а бажання збуваютьсяДоброго здоров'я та гарного добробуту. Щастя та успіхів в новому році.
З прийдешніми Святами![]()
нагадало:от нашего стола - вашему столу))
Наташа Ростова хотела что-то сказать, но открывшаяся дверь закрыла ей рот
от нашего стола - вашему столу))
![]()
![]()
А мой подарок походу всё, ну все бывает, всем спасибо - это было весело.
Хочу немного поболтать с тобой…
Гарного Вам Нового Року та Різдва, приємних СвятСпасибо милой Снегурочке ))
В новорічний вечір дивний,
Дід Мороз нехай в торбині,
Як у дуже гарній казці,
Подарує купу щастя.
А Снігурка чарівна,
Усміхнеться, як весна,
Принесе здоров’я міх,
І щасливий теплий сміх.
Щоб в рік Бика, в наступному році
Усім вам щастило на кожному кроці.
Щоб добро та удача усіх вас чекали,
А кохання і успіх – не обминали!
Поліз гуглити, схоже що це Гарбуз-жолудьНо вот эту зелененькую штуку я пока не опознала
рисую, ощущая себя Рубенсом, только без члена и кариеса
Подарунок як під тебе підібранийОсобенно добавила позитива бутылка минералки - вот откуда Санта знал, что я пью именно эту? Ну, канешна, на то он и Санта...
шикарный подарок! отличный отчет!!Спасибо тебе, мой прекрасный Санта,
Та да, котики меня полюбляют.Подарунок як під тебе підібраний
Все, від кота-відправителя до змісту, говорить, що це подарунок для Торі
Он такой милаха, этот желудь, что есть его я не буду, каннибализм какой-то, пусть живет.Поліз гуглити, схоже що це Гарбуз-жолудь
Спасибки, дорогой.Гарного Нового Року та Різдва, міцного здоров'я, щастя, миру та злагоди у новому році.
З прийдешніми Святами
Та я ж исправляюсь - подзадержалась с ним, отогреться второй день не могу, замерзла вчера як цуцык.шикарный подарок! отличный отчет!!
А ведь натуально классный подарок ! И с юморкомПотом я сняла наполнитель, и - вау!!!!!
То була не поштаОоо, теперь понятно, почему котЭ на почте проявляло интерес к этой посылке