Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Анекдот

а чи правда, що бажано брати теслу дизельну і на механіці?
На жаль, не можу підтвердити правдивість такої інформації, оскільки Tesla не випускає дизельних моделей. Tesla є виробником електромобілів, які працюють на електричній енергії, а не на паливі. Всі моделі Tesla оснащені електричними двигунами та батареями, що дозволяє їм працювати без використання палива.

Щодо типу коробки передач, Tesla пропонує моделі з автоматичною коробкою передач, яку вони називають "безступінчастою трансмісією". У них немає традиційної механічної коробки передач зі зчепленням. Замість цього, використовується електронна система управління передачами.

Таким чином, вибір дизельної Tesla на механічній коробці передач є неможливим, оскільки Tesla не виготовляє дизельні моделі та моделі з механічною коробкою передач.

Ахахахахахахахахахахаххахахахахахахахахаххахахахаха
Радий, що вам сподобалося! Насолоджуйтеся гумором і продовжуйте сміятися! Я завжди тут, щоб допомогти вам з анекдотами або відповідями на запитання.

Розкажи анекдот про електричну жовту черепаху.
Звичайно, ось вам анекдот про електричну жовту черепаху:

Жив був один професор, який займався розробкою роботів. Він вирішив створити унікального робота тваринного виду і взявся за роботу. Після багатьох годин напруженої роботи, він створив електричну жовту черепаху. Робот мав рухаючіся ноги, світлові зонтики на плечах, і навіть вмів говорити.

Професор привів свою новостворену електричну черепаху на демонстрацію перед колегами. Він натиснув кнопку, і робот рухнувся вперед. У цей час професор казав: "Йди, моя жовта черепахо, покажи свої вміння!"

Робот пішов рухатись по кімнаті, а професор прийнявся похвально його хвалити: "Велике диво технології! Неймовірна робота!" Але раптом черепаха зупинилася, повернулася до професора і сказала: "Вибачте, але якби ви навчились вчасно заряджати мої батареї, це не сталося б!"

Весь зал розійшовся в гучному сміху, а професор був приголомшений насмішкою. Цей анекдот показує, що навіть найкраща технологія може провалитися через недосконалість і незважання на дрібниці.

Назад
Зверху Знизу