Ну да, а это описание - как раз и говорит о ихней "нормальности"....Я не писал, что они ненормальные, я сказал, что они как клоны их мысли примитивны, однообразны и шаблонны
как хотите, это ваше право...Можно мне теперь идти, отчитался перед Вами?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну да, а это описание - как раз и говорит о ихней "нормальности"....Я не писал, что они ненормальные, я сказал, что они как клоны их мысли примитивны, однообразны и шаблонны
как хотите, это ваше право...Можно мне теперь идти, отчитался перед Вами?
Теж саме, що i пан з Червонограду.project-70 сказав(ла):]Відки мені знати?В такому разі,що пан робить на славетньому харківському форумі?
Учитывая что вброс совершил известны платный пропагандон, то статья уже заранее не внушает доверия.
Розмовляеш iз дзеркальцем?Відки мені знати?В такому разі,що пан робить на славетньому харківському форумі?![]()
Я зайшов,щоб поздоровити харків'ян з правильним вибором влади...Теж саме, що i пан з Червонограду.

А шо сі стало?Розмовляеш iз дзеркальцем?

Мабуть гроші заробля.. Десь за це платять.що пан робить на славетньому харківському форумі?
Ему платит партия Батькивщина за то, что он отстаивает их интересы на ХФ.що пан робить на славетньому харківському форумі?![]()
balaklawa сказав(ла):Мабуть гроші заробля.. Десь за це платять.
ElWray сказав(ла):Ему платит партия Батькивщина за то, что он отстаивает их интересы на ХФ.
Особливо потiшив мене цей пан, який зв'язуе мене з Батькiвщиною 
Напевно львiв'ян пан боiться поздоровляти, бо знае що отримае або пiд зад, або плювок у мордуproject-70 сказав(ла):Я зайшов,щоб поздоровити харків'ян з правильним вибором влади...

Як пройшов масаж простати?Напевно львiв'ян пан боiться поздоровляти, бо знае що отримае або пiд зад, або плювок у морду![]()

project-70 сказав(ла):Як пройшов масаж простати?
Значить все добре...Спитайте про це краще у своiх голубих друзiв

У нас добре...У вас поганоproject-70 сказав(ла):Значить все добре...
Масаж простати робив фахівець...У нас добре...

Шось та встало.А шо сі стало?![]()
Слава Україні!Шось та встало.
Але в цiй краiнi краще нехай висить i не рухаеться.
Дякувати голубiй владi, - хоч бери та вiдрiзай яйця.

Відки мені знати?В такому разі,що пан робить на славетньому харківському форумі?
Ах, вот оно что........Ему платит партия Батькивщина за то, что он отстаивает их интересы на ХФ.

Куда послать? К твоей мамаше,что х...ю белым капюшоном прикрывает?Ты свинью,что рядом с тобой под солнцем нежится,пошли.

Он начал активно писать здесь после того, как Тимошенко перевели в качановскую колонию в Харькове.А может в шею его погнали с киевских форумов?
Глупенькая, в Харькове говорят "мышь"-послать мышь, обнимать мышь и т.д.Или мышу серую,что обнимаешь,а ей противно,по лицу видно.
А ты бывала во Львове? Тебя туда возили? В качестве кого?Да во Львове нормальные люди.

Ах,вот оно что.....Он начал активно писать здесь после того, как Тимошенко перевели в качановскую колонию в Харькове.