4000 грн на місяць

Анчоуси

• Автор теми Автор теми Мальдивский принц
  • Дата створення Дата створення
Re: Анчоуси

якщо потім ті шпроти добряче висушити, то вони стануть анчоусами, але лакшарі. Вопшим, якшо не проїбать, і здати банки в прийомку, то можна і в плюсах бути.

Я колись накупив на початку Сумської у "Соках-Водах" мінералки по 8 копійок, позливав і поздавав порожні пляшки по 12 копійок.
Ото був бізнес. 50% чистого прибутку, і ще води з бульбашками хоч залийся.

Я колись накупив на початку Сумської у "Соках-Водах" мінералки по 8 копійок, позливав і поздавав порожні пляшки по 12 копійок.
Ото був бізнес. 50% чистого прибутку, і ще води з бульбашками хоч залийся.

Так стають олігархами.

перейшов на вино.
Це неправильно! В Украiнi завжди пили горiлку, закусювали салом з часником й чорним хлiбом! Якшо е - то домашня колбаса, салтисон, кендюх с гречкою або картоплею! Оце - наша iжа, справжнiх украiнцiв!!!!:клас::yahoo::україна:

Кендюх це домашня ковбаса з кишкових оболонок?
Так, смачна річ. Давно не їв.

Це неправильно! В Украiнi завжди пили горiлку, закусювали салом з часником й чорним хлiбом! Якшо е - то домашня колбаса, салтисон, кендюх с гречкою або картоплею! Оце - наша iжа, справжнiх украiнцiв!!!!:клас::yahoo::україна:

Він же може закусювати вино гречкою, як справжній українець!

Памажите продать принцу соли, желательно в дэсять дороже, а можэ лучэ сала в банках?

На Мальдівах молодь може на ловах риби по $5000 на місяць заробляти.
Купуймо квитки та пиздуймо на Мальдиви!!!!:D Заробляти по 5 штуцерiв мерликанських грошей у мiсчць! Чи в тиждень? Чи за годину????:D
Бр объект Вашего вожделения излавливается в керченском проливе
Це наш пролив, кацапи хай йдуть проебом нахуй за Урал свiй! Камса-чорноспинка - наша риба, а не кацапська!!!! Путiн - Хуйло, Крим - наш! Героям - Слава!!!:україна: Смерть ворогам!!!:страта::кілер::тратата:

У дитинстві дуже смачно було гризти соняшникове насіння під оповідання про Шерлока Холмса.

Це наш пролив, кацапи хай йдуть проебом нахуй за Урал свiй! Камса-чорноспинка - наша риба, а не кацапська!!!! Путiн - Хуйло, Крим - наш! Героям - Слава!!!:україна: Смерть ворогам!!!:страта::кілер::тратата:

Федя, ну не нервничайте же вi так,:незнаю:
Я понимаю щр уВас давление и газi, :незнаю:
ето есть нормально:D
Вi же не бабочка щопь какать конями..:незнаю::D:D::незнаю:

Ага, ще в Метро я надибав голандське вершкове масло у брусках по кілограму,
десь 250 гривень за брусок, наче нічого, їсти можна. Такого я у "Рості" не бачив. І його розкупають. Я сам недавно викупив все що було, сім брусків.

Я сам недавно викупив все що було, сім брусків.
А нахуя так багато? Срачка не нападе?:D
Ще треба було купити цукра мiшкiв з 10, гречки також, 10 мiшкiв, а ось солi та борошна - мiшкiв по 20 кожного! Ще й сiрникiв викупити усе, що там е!!!! Також треба шукати гас(керосин), скуповувати його тоннами! Кремнi для запальничок! Сало в дiжках, просолене й копчене!

Запаси робити можна, тільки робити заходи проти щурів та інших негараздів.
Придивлявся до рафінованого рудого цукру, може варто його запасти ящиками.
Хоча я чай п'ю без цукру,кажуть, цукор псує смак чаю.
Та все таки до кав-какав цукор додавати все-таки мабуть варто.

Ко мне во сне приходит заяц
С букетом, тортом и вином
И сразу видно-сном ошибся
Но как-то жалко выгонять

может, ТС какой секрет длительного хранения имеет, не зря же он 7 кг затарил

То наверно на бутерброды со шпротами)

Купив чотири ящики шпротів. Один у склі, а три звичайних

Назад
Зверху Знизу