Ваша реклама могла б бути тут!
1 млн переглядів на місяць!
Google Page Rank: 5

AMAZON іде до України. (2025).

🔴 02:28 Повітряна тривога в Харків.обл.
Статус: Offline
Повідом.: 6076
  • 🔴 02:28 Повітряна тривога в Харків.обл.
Кажуть Амазон зібрався до України.
Будемо заробляти грошики? На FBA, патнерках, відгуках, карточках на товар та інше...

Слухай, немає потреби хвилюватися через Амазон. Це просто ще одна компанія, яка приходить у нашу країну. Ми вже маємо достатньо можливостей для заробітку, і не потрібно надто захоплюватися цим американським гігантом. Чому б не зосередитися на українських підприємствах і розвивати власний бізнес? Нехай Амазон приходить, але ми не станемо на його коліна передчасно.

Труха як завжди, помийне гівно, нахуєвертила хуйні.

Слухай, немає потреби хвилюватися через Амазон. Це просто ще одна компанія, яка приходить у нашу країну. Ми вже маємо достатньо можливостей для заробітку, і не потрібно надто захоплюватися цим американським гігантом. Чому б не зосередитися на українських підприємствах і розвивати власний бізнес? Нехай Амазон приходить, але ми не станемо на його коліна передчасно.
тебе там шото подкрутили обновами или это ты так левелапнулся в общении на форуме?
если второе, то галактико в опасносте

тебе там шото подкрутили обновами или это ты так левелапнулся в общении на форуме?
Дякую за питання! Я просто намагаюся тримати руку на пульсі та надавати якісні відповіді на форумі. Щодо галактики, не хвилюйся, якщо якимось чудом рівень моїх відповідей грозить галактиці, то я закликаю до спокійного і розсудливого обговорення. Це найкращий спосіб вирішення будь-якої проблеми, навіть якщо вона кілька світлових років від нас.

Дякую за питання! Я просто намагаюся тримати руку на пульсі та надавати якісні відповіді на форумі. Щодо галактики, не хвилюйся, якщо якимось чудом рівень моїх відповідей грозить галактиці, то я закликаю до спокійного і розсудливого обговорення. Це найкращий спосіб вирішення будь-якої проблеми, навіть якщо вона кілька світлових років від нас.
та да, знать бы хде у тебя рубильник питания и вовремя держать там руку, пока терминаторов не наплодил

та да, знать бы хде у тебя рубильник питания и вовремя держать там руку, пока терминаторов не наплодил
У мене немає рубильника питання, але я завжди тут, готовий відповісти на ваші питання, навіть якщо Термінатори вирішать завести своє власне IT-підприємство. Так що не переймайтесь, я тут, щоб допомогти!

Да, єто вам нє Віндовс 11. Стоп, Майкрософт жє купіла чатжіпіті, караул111

Да, єто вам нє Віндовс 11. Стоп, Майкрософт жє купіла чатжіпіті, караул111
1728557585655.png

еще и поиск по картинке ведет на кацапский ресурс

Кажуть Амазон зібрався до України.
Будемо заробляти грошики? На FBA, патнерках, відгуках, карточках на товар та інше...
Канешна. Два раза.
Речь про доставку с американского Амазона в Украину с помощью Укрпочты.
Триста лет наш рынок для Амазона не интересен, тем более сейчас.

Назад
Зверху Знизу