Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

*****ам за рулем посвящаю

• Автор теми Автор теми maximkaiskra
  • Дата створення Дата створення
ох сколько *****ов вчера было вечером, вертайтесь селюки ****ные обратно взад откуда вы и понаехали в город

какие селюки? светофоры не работали...где копы?
та по ****у видно, ****, селюки на свою косынку прет ****а перегораживая и блокируя перекресток наглухо.
за ним остальные видят шо одному "типа можно", а они шо хуже что-ли? ****аты *** шоб у вас на лбу писюн вырос

блокируя перекресток наглухо
ну так всегда так было, особенно на больших перекрёстках типа новый мост/клочки.
ЗЫ: смотреть на знаки свои нужно тоже, даже, если есть знак главная дорога. Вполне возможно, там есть ещё стоп на белом фоне. А такие перекрёстки у нас есть.

а если водила не приедет сам? я только оттуда)))))
забей. явно ответчик не приедет, а ты будешь 3 раза туда кататься, пока суд автоматом ему не присудит.
в прошлом году бухой гусь распиздохал мне машину. машина не его, страховки нет. после подачи документов в МТБУ мне пришлось за решением суда кататься 4 раза, а виновник забил и не приезжал. соответственно до одобрения моторотранспортным машину не делал. но благо это в караческом районном.

прислал суд смс на трубу шоб я ехал в Полтаву на суд
та же фигня... уже 2 раза отписки делал на перенос )))

з.ы. кто ездит в такую погоду без света или на гарабитах по трассе - *****ы конченные - ИМХО! (та и тех кто в городе тоже касается)

забей. явно ответчик не приедет, а ты будешь 3 раза туда кататься, пока суд автоматом ему не присудит.
в прошлом году бухой гусь распиздохал мне машину. машина не его, страховки нет. после подачи документов в МТБУ мне пришлось за решением суда кататься 4 раза, а виновник забил и не приезжал. соответственно до одобрения моторотранспортным машину не делал. но благо это в караческом районном.
ну меня в тюрьму не посадят?

та же фигня... уже 2 раза отписки делал на перенос )))

з.ы. кто ездит в такую погоду без света или на гарабитах по трассе - *****ы конченные - ИМХО! (та и тех кто в городе тоже касается)
светомаскировка же. кто делал отписку?

кто делал отписку?
Я. Инициатор суда просто я. Теперь постоянно ищу поводы на перенос - ехать в Полтаву вообще не хочется...
А на первое заседание гайцы естественно не явились... перенесли заседание и война началась...
Сейчас буду пытаться добиться рассмотрения в режиме онлайн - мы же "страна в смартфоне" ёпта.

соблюдайте правила парковки ****сты

• Це лайк!
Реакції: bw8
Жив собі був один астроном, що дуже добре заробляв читанням лекцій. Так добре, що навіть мав особистого водія. Їдуть вони якось, і астроном каже водію:
— Ти знаєш, я майже щодня читаю одну й ту ж лекцію. Набрідла мені вся ця одноманітність достобіса.
— А мені вже давно водіння остогідло, — відповів шофер.
— Еврика! — вигукнув астроном. — Тобі набридло водити, а мені — читати. Зміняймося місцями. Всі мої лекції записані на папері, а в цьому мене ніхто в обличчі не знає.
Так і зробили. Водій прочитав лекцію без запинки й заслужив гучні оплески. Настав час для питань і відповідей.
— А не могли б ви прокоментувати концепцію відносних переваг моделей пульсаційної нестабільності та зростання нестабільності дискових моделей з призначенням пояснення процесів катаклізматичних вибухів у різних ступенях? — запитав один із слухачів.
Водій замислився на хвильку й відповів:
— Я здивований, що ви вирішили запитати мене про таку просту річ. І щоби вам це довести, я попрошу мого шофера відповісти на це питання…

Їде якось дальнобійник на фурі, бачить біля пороги монашка “голосує”. Він зупиняється, запитує, мовляв, куди тобі. Так каже “до міста”. Ну, сіли поїхали.
Їдуть-їдуть, тут монашка заводить розмову.
— От вам далекобійникам добре, їздите куди хочете, повсюди в країні побуваєте.
— Це так. — усміхнувся водій. — Усюди буваємо.
— Так, добре вам далекобійникам. — провадить монашка. — Ви кого хочете, можете поцілувати, навіть монашку.
Ну, водій натяк зрозумів і поцілував монашку. Та віддихалась і каже:
— Добре вам все ж таки, дальнобійникам. Ось ви можете з ким завгодно, коли заманеться любов'ю зайнятися.
Водій натяк зрозумів, загальмував і пішов з монашкою в кущі. Та каже:
— Тільки я роздягатися не буду, бо бентежусь. А ще давай відразу в попку, бо я від класики бентежусь іще сильніше.
Дальнобійнику однаково, відмав він монашку в дупу по повній програмі. Натягує штани й каже:
— Ну що, красуню? Поїхали до міста?
— Та ні, я тут залишусь. — каже йому монашка. — Це вам далекобійникам все добре й просто, а нам геям , щоби чоловіка нормального знайти, доведено то в монашку наряджатися, то в клоуна…

Водій московської фури повів на ній портрети Порошенка з Яценюком, аби його пропустили через Україну… Ледве не забили.

Стоїть даїшник, повз нього проїздить Фольксваген-Гольф. Раптом даїшник різко махає водієм жезлом, оглушливо свистить і вихоплює пістолета. Водій мерщій тісне на гальму, ледь не вилітає через вітрове скло, виходить весь блідий, на ватних ногах:
— Що трапилось?
— Та все город. (Замислено дивлячись на машину.) Я от хочу також Гольфа купити, та щось кажуть, гальма в нього слабкі…

2 *****а на галстуке перед трамваем бабку сбили-шишку на лбу ей набили.

А военных *****ометром меряют?

Зацепились как то два Равчика, третьего и первого поколения... Я то по делу в шашки уворачивался, а "первого поколения" (мохровые 90е) на хвосте сидел и как то объехал - на красный, не в полосе, не притормаживая. Какбы за год двоим знакомым хорошо тачки расквасили - одни пьяные, другие в самоволке.

Назад
Зверху Знизу