Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

*****ам за рулем посвящаю

• Автор теми Автор теми maximkaiskra
  • Дата створення Дата створення
но ты совсем на всю башку ебнутый так делать?
не раз доказували, що ця вулиця має пряме відношеня до цього перехрестя. І свтітлофор теж. Що ми порушили? Те, що перехрестя по-дебільному зроблено, я не раз говорив...

Оте зелене, що горить тобі, насправді не зелене, а а просто так
просто так свтілофор? :D Nen не раз говорили, что коли гайці приїжджали на такі випадки, говорили, що свтітлофор саме для мене, більше немає для кого.

а зустрічні повертуни мають перевагу, бо їх більше
це де таке написано? А чому на новому мосту всі стоять і два ряди пропускають при повороті ліворуч?

всі можуть ще з даху стрибати або гомосятиною займатись...

Той знак, що говорить, при увімкненому світлофорі мовчить.
багато хто цього не розуміє. Але цей знак ще показує, що ця дорога має відношення до цього перехрестя, що це не виїзд з гаражів чи дворів. Імхо

светофора на видео не вижу
дивись прямо, правіше лівого бігборда - світлофор. Зелений на ньому горить разом зі зустрічним потоком.

зі Поясню для всіх хто не в темі суть відео. Не раз тут згадується це перехрестя. Свтілофор стоїть по дебільному, за перехрестям. Частина людей вважає, що цей світлофор саме для цієї дороги, з якої ми виїхали. Іншої там немає! І знак показує, що ця дорога має відношення до перехрестя.
Друга частина вважає що світлофор там "просто так", і керується лише знаком пріоритетів.
Ситуація ускладнюється малою кількістю машин що рухаються з Сахалінскьої на Ландау і великою що рухаються по Ландау ліворуч в 2 ряди. Не раз там бачив схожі ситуації.

що геометричний центр перехрестя у тебе по правому борту
в мене погано з геометрією, тому перехрестя має мат розмітку згідно ДСТУ.
Якщо ви вважаєте, що мали рухатись правіше, було б все теж саме в певний момент часу, просто правіше. Два перетинаючіхся потоки...

Вкладення

• .webp
    .webp
    86.5 КБ · Перегляди: 148
Но вашего светофора тута нету
знайдіть пункт ПДР чи навіть ДСТУ (хоча це не для водія) де вказано, що світлофор має бути саме тут. Я не знайшов...
я завжди притримувався саме цього лагеря - знак. Але мені не раз доводили, що тут працює свтітлофор, і гайці це підтверджували. І навіть штрафували тих хто там виїжджав "на червоний".

А всего-то делов - кирпич повесить:D

дивись прямо, правіше лівого бігборда - світлофор. Зелений на ньому горить разом зі зустрічним потоком.
...........Свтілофор стоїть по дебільному, за перехрестям.
так а почему бы тогда не руководствоваться светофором на камышева например?

А всего-то делов - кирпич повесить
я бачу два варіанти - або поставити світлофор звично, перед Ювілейним, або прибрати той, що є, бо відразу і не зрозумієш, для кого він, і тоді по знаку пріоритету.
а поки що маємо що маємо. По пріоритету - не правильно, є світлофор; і по світлофору страшно, бо зустрічним незрозуміло, що вони при повороті ліворуч мають пропускати... Це Харків...

так а почему бы тогда не руководствоваться светофором на камышева например?
то для близоруких. с высокого авто тай с нормальным зрением можно и на салтовском рассмотреть

Всё, что я вижу - дублирующий светофор для поворачивающих с юбилейного.
То, что регик с племени "зоркая змея", не означает отношения светофора где-то там к его выезду. На котором кроме косынки не ничего более.

• Це лайк!
Реакції: koty
Назад
Зверху Знизу