Я не мой статус, я про тусуТот вроде не мажор был, просто ******* на ютубе поднявшийся.
вроде тоже на сокаре собирались
Хз
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я не мой статус, я про тусуТот вроде не мажор был, просто ******* на ютубе поднявшийся.
Родина борців з корупцією прямНет, Юлькино племя
Кіровоградської обласної організації політичної партії “Всеукраїнське об'єднання “Батьківщина”
Постійна комісія:
з питань бюджету, фінансово-економічної політики та інвестицій
так это ж уединения думает какой он ахеенный дифференциал. а по факту куда колеса толком туда оно и ехалоЭти гонщики-мастера-профессионалы не понимают, что до сих пор целые только из-за окружающих водителей, которым жалко свои машины. Если бы регик не тормознул или ехал бы на Волге какой-нибудь - ахуенно бы бмвисту в бочину въехал.
П.с. что ж там за история про Польшу и фотографии![]()
здравствуйте так это ж уединения думает какой он ахеенный дифференциал. а по факту куда колеса толком туда оно и ехало
так это ж уебище думает какой он ахуенный дрифтер а по факту куда колеса едут туда оно и ехалоЭти гонщики-мастера-профессионалы не понимают, что до сих пор целые только из-за окружающих водителей, которым жалко свои машины. Если бы регик не тормознул или ехал бы на Волге какой-нибудь - ахуенно бы бмвисту в бочину въехал.
П.с. что ж там за история про Польшу и фотографии![]()
переведи плиз
В Германии есть.
Гг, а меня пугали чтоб не лихачил типа видосы с рега отправляют копам***** нет. Только стационарные камеры с фоткой ****а водителя.
Записи с рега не катят ибо "не смогли установить водителя".

Гг, а меня пугали чтоб не лихачил типа видосы с рега отправляют копам![]()
Харківський дрифт: Поліція відкрила кримінальне провадження
Харківська поліція розпочала розслідування за фактом скоєння хуліганських дій.
Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУНП України в Харківській області, під час моніторингу мережі Інтернет було виявлено відео, на якому автомобіль BMW створює аварійну ситуацію на дорозі.
За відомостями поліції, інформація про порушення громадського порядку та правил дорожнього руху надійшла до Шевченківського відділу поліції 26 лютого о 21:51. Внаслідок події ніхто з громадян не постраждав.
За даним фактом слідчим відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 5 років.
Наразі досудове розслідування триває. Встановлюються обставини та особи, причетні до події.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

я слышал наоборот, за видосы с рега, даже в случае дтп, можно поиметь геморрой, т.к. тебе никто не разрешал их снимать или шо-то типа того
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Как минимум создание аварийной ситуации есть и в качестве доказательства видео есть, а дальше степень вины должен решить суд, если дело до него дойдет..."Водій виконував небезпечні маневри" тисячі водіїв щодня роблять це
"Крім того, площею їхали кілька автомобілів, які порушник також міг зачепити." Звинувачення не може ґрунтуватись на домислах, припущеннях тощо...