Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А що не так?
Ти пропонуєш порушувати ПДР заради можливості когось повернути на картонку?![]()

на фиолетовый, ******, в крапинку
![]()
расскажи это обществу слепых.
![]()

атамжы придетца тулицца на херовые рэльсыкартонка на Пассионарии в сторону моста - набиваетесь до середины спуска, зато правый ряд, по которому не больше пары машин проезжает иногда, стоит пустой, там жи картонка. Логики никакой. Необъяснимая херня.![]()
вежливость она такая 
Ты ? На запрещающий сигнал светофора.Не треба мені *****ів цитувати. У тебе своя думка є?
На яке світло я виїхав на перехрестя?

Ну если уж ты так любишь цитировать ПДД, читай внимательноІ? Далі що?
8.7.3.
Сигналы светофора имеют такие значения:
-------
в) зеленый мигающий разрешает движение, но информирует о том, что вскоре будет включен сигнал, запрещающий движение.
Для информирования водителей о времени (в секундах), оставшемся до конца горения сигнала зеленого цвета, могут применяться цифровые табло;
Тебя специально предупреждают заранее, и если до тебя это не доходит то 
Ну и на какой сигнал Валера выехал на перекресток ? На зеленый ?оо, щас он тебе начнет про его любимый п8.10 втирать..

Ничего катайся дальше. Только не рассказывай что ты прав, хорошо.Інфу сприйняв. І що далі?

Ничего Валера ты не нарушил, ничегоА я щось порушив?

атамжы придетца тулицца на херовые рэльсывежливость она такая
![]()

Це може тому, що ти їздиш не як інші, а вночі?
А я стояв багато разів.
З тих пір вирішив не бути ввічливим до інших і не порушувати ПДР щодо лівої смуги - їду тепер правою.
Ок... договорились...ж з самого початку відіслав до 8.11.
Тобі захотілось потеревеніти? Тобі вдалося, чо.

Повертун ? Дятел... А шо были сомнения ?Ну так а що там щодо повертуна? Він все правильно зробив?
Правильно подумал между прочим. Там на видео все *****ы ,если шоСудячи з обговорення мого проїзду даного перехрестя та ігнорування ПДР (про праву смугу, п. 8.11 і т.і.) я вже почав думати, що порушив щось я, а не він.

МАЛАДЕЦ !!!Потім знов згадав про 8.11 і відкинув всі сумніви.