Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

AliExpress під час війни

🟡 05:01 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
  • 🟡 05:01 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Так я не кажу, що таких пидарів та випадків не буває. Я лише казав про неможливість подібної систематики та відповідних заяв - бо чувак же пише, що тупо сидять та перебирають посилки, що зпиздити, а що хай вже їде.

Страхуйте на повну вартість та проблем не буде.

Ех, пішов я за телефоном на пошту.
Редмі12 так і не вийшов...

Останнє редагування:
  • 🟡 05:01 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Про гугл не знаю, а в мене та ще у декого підправлення пиздили. Причому моє - під камерою. Написання заяви допомогло виявити крадія, змогли повернути. Да, НП приймає на роботу підарасів-довбнів. Це таке життя.
Якщо точніше то відправлення вкрали не в тебе. Бо ти стаєш власником відправлення тільки після його отримання. До того часу це власність того хто відправив. А якщо він відправив як годиться то відповідає за втрату відправлення перевізник.

Так що страшного для покупця в цьому особливо немає, бо той хто купую з Китаю повинен розуміти що воно і місяць може їхати і два або і взагалі не доїхати, тож з втратою часу ти погодився вже тоді коли оплатив замовлення.

В мене всього два відправлення на Алі зависло в системі по поверненню коштів із за того що скоти російські посилили війну з Україною у лютому того року і багато відправлень з Китаю в дорозі розвернули назад на Китай. Одне 1.35$ і одне 0.01$.
Кілька місяців тому таки зв'язався з підтримкою і обіцяли повернути 1.35$ , і номер цього запиту дали але все одно не повернули, а зараз навіть з підтримкою не з'являється можливість зв'язатися.

Якщо точніше то відправлення вкрали не в тебе. Бо ти стаєш власником відправлення тільки після його отримання. До того часу це власність того хто відправив. А якщо він відправив як годиться то відповідає за втрату відправлення перевізник.

Так що страшного для покупця в цьому особливо немає, бо той хто купую з Китаю повинен розуміти що воно і місяць може їхати і два або і взагалі не доїхати, тож з втратою часу ти погодився вже тоді коли оплатив замовлення.

В мене всього два відправлення на Алі зависло в системі по поверненню коштів із за того що скоти російські посилили війну з Україною у лютому того року і багато відправлень з Китаю в дорозі розвернули назад на Китай. Одне 1.35$ і одне 0.01$.
Кілька місяців тому таки зв'язався з підтримкою і обіцяли повернути 1.35$ , і номер цього запиту дали але все одно не повернули, а зараз навіть з підтримкою не з'являється можливість зв'язатися.
попробуй написать жалобу на эту почту [email protected]

Це моя власність, за яку я вже сплатив і довірив переслати, так що спробували вкрасти саме в мене.

В мене було на 24 лютого в роботі десь два десятки. Штук три-п’ять накрилися, хоча й відкривав суперечки по всім однаково. Але це можна списати на форс-мажор.
Одне відправлення з Харкова до Чернігова точно згоріло, НП нічого не повернула, хоча заяву я писав. Та хай їм грець, тим москалям, НП я пробачив, теж форс-мажор, а там був дріб‘язок.

В очередной раз таможня спиздила посылку. Если посмотреть детальный трекенг, то на таможне сидит чувак который смотрит что ему надо или его начальнику или что можно продать. Таможит, и передает подельникам что бы те ее спиздили на линии где нет камер. Мне на НП рассказали, что если экслюзив или фонарики или что то интересное которое нужно таможне, то они обязательно ее украдут. Правда это было до того как сняли руководство, но воруют по черному во время войны.
так она ж вышла за пределы таможни судя по этому трекингу... как Новая Почта это объясняет и как ищет, куда обращается?...

Це моя власність, за яку я вже сплатив і довірив переслати, так що спробували вкрасти саме в мене.
А чому якщо не прийти за відправленням то через деякий час воно поїде назад відправнику? Бо власністю отримувача воно стає тільки після отримання.

Оплата тут виступає у вигляді залогу. Бо продавець не отримує ваших грошей до моменту поки ви не отримаєте товар. Бо оплатили ви не продавцю а посереднику у вигляді майданчика Аліекспрес і він тримає їх у себе на рахунку допоки товар не приїде до вас і ви підтвердете що оборудка завершена, тільки тоді товар перестане належати продавцю і він отримає за нього ваші гроші які йому перерахує Аліекспрес.

так она ж вышла за пределы таможни судя по этому трекингу... как Новая Почта это объясняет и как ищет, куда обращается?...
Она выходит из таможни и сразу пропадает. Т.е там камеры, а таможня пиздит в слепых зонах. Подавал заявку по телефону в НП, правда пришлось два раза звонить. У них есть международный отдел. Дувушка пояснила. Таможня и сортировка рядом. На таможне по камерам видят, таможенник засек что это два фонарика налобных и через час опить видят посылку на камере, ее фиксирует конвеер и проеб. Таможенник сам не пиздит, он наводчик.

прям по телефону підтримка нп пояснила?

ох і єбобо

Она выходит из таможни и сразу пропадает. Т.е там камеры, а таможня пиздит в слепых зонах. Подавал заявку по телефону в НП, правда пришлось два раза звонить. У них есть международный отдел. Дувушка пояснила. Таможня и сортировка рядом. На таможне по камерам видят, таможенник засек что это два фонарика налобных и через час опить видят посылку на камере, ее фиксирует конвеер и проеб. Таможенник сам не пиздит, он наводчик.
честно.. не понял вообще нифига... вот посылка грузится в машину, выезжает с таможни и едет на сортировку НП... дальше на сортировке НП ее 3.14здят... при чем здесь таможня (хоть они и пидары по всей своей сути), если воровство произошло в центре сортировки НП?... китайские налобные фонарики, они щаз че, по ценности как айфоны?... я вот никак не пойму... насколько я знаю из центра сортировки НП посылка может выехать только в машине НП... даже если ну спиздил ты ее с конвейера и что?... как ты ее вынесешь наружу... под рубашкой, как с завода?.... что-то НП здесь мутное расказывает...

честно.. не понял вообще нифига... вот посылка грузится в машину, выезжает с таможни и едет на сортировку НП... дальше на сортировке НП ее 3.14здят... при чем здесь таможня (хоть они и пидары по всей своей сути), если воровство произошло в центре сортировки НП?... китайские налобные фонарики, они щаз че, по ценности как айфоны?... я вот никак не пойму... насколько я знаю из центра сортировки НП посылка может выехать только в машине НП... даже если ну спиздил ты ее с конвейера и что?... как ты ее вынесешь наружу... под рубашкой, как с завода?.... что-то НП здесь мутное расказывает...
це не нп розповідає, а той клоун та його дебільні знайомі

25.01 заказал, сегодня пришло, очень подозрительно

честно.. не понял вообще нифига...
У них совместные терминалы. Таможна это тупые бомжи, которые могут только пиздить совместно с грузчиками.
если ты тупой, я тебе номер трека дам НП, сам им задай вопрос и получишь ответ. После того как таможня посмотрела на груз, через час уже посылка пропала. Тут даже дебилу понятно, что таможенник дежуривший в эту смену и грузчик терминала -кореша.

25.01 заказал, сегодня пришло, очень подозрительно
В мене й за 6 днів колись доходило, при чому останні три по Україні на травневі свята, коли всі бухають.
2.5 тижні - абсолюно нормальние термін. 90% приходять за 20+-3 дні.

У них совместные терминалы. Таможна это тупые бомжи, которые могут только пиздить совместно с грузчиками.
если ты тупой, я тебе номер трека дам НП, сам им задай вопрос и получишь ответ. После того как таможня посмотрела на груз, через час уже посылка пропала. Тут даже дебилу понятно, что таможенник дежуривший в эту смену и грузчик терминала -кореша.
ми вже зрозуміли - все хуйово й зрада. Все, досить.

. что-то НП здесь мутное расказывает...
Они говорят, да мы видели что линия ее зафиксировала и потом уже не увидели. Типа сами удивлены . Испарилась. Таможенники там рядом шароебились. И случилось это после таможни. Мы типо не понимаем пишите претензию на али.
20700401506838 кому интересно можете погуглить. Там пиздинг именно на таможне. Или по ее наводке.

Они говорят, да мы видели что линия ее зафиксировала и потом уже не увидели. Типа сами удивлены . Испарилась. Таможенники там рядом шароебились. И случилось это после таможни. Мы типо не понимаем пишите претензию на али.
20700401506838 кому интересно можете погуглить. Там пиздинг именно на таможне. Или по ее наводке.
чувак... не обижайся... я просто искренне не понимаю при чем здесь таможня... из всего что вижу я, это чистейший проеп НП...
Код:
Україна. Доставлено в транзитний сортувальний центр
20.12.2022, 16:56:03
Україна. Митне оформлення завершене
20.12.2022, 15:09:27
Україна. В процесі митного декларування
20.12.2022, 15:08:27
Україна. Доставлено до митного терміналу
20.12.2022, 15:08:17

на таможне она была 70 секунд, т.е. проехала по конвейеру и никто ее вообще в руки не брал... дальше попала в сортировочный центр НП... и там пропала... причем здесь таможня... ты говоришь таможенник увидел содержимое посылки, позвонил своему челу на сортировочный центр НП и тот с3.14здил посылку.... сорян чувак, но это же бред... таможенник вот так заморочился за два китайских налобных фонарика?.... та не в жизнь, там люди миллионами привыкли пиздить... как свой человек вынес посылку из сортировочного центра НП... там же охрана, контроль, сканеры.... опять таки ради чего, ради двух фонариков?.... скорей всего на НП посылку тупо переехали погрузчиком ото и все кино...

Назад
Зверху Знизу