Якби я замовляв цей монітор на найближче доступне мені відділення НП, то довелося б брати з собою ноут і зарядну станцію, щоб самостійно перевірити на биті пікселі. Відділення - тупо дірявий сарай, там при вході пісьмєнний стол, за яким один зайобаний оператор зі смартфоном, зошитом і ручкою, і єбєйша черга з ЗСУшників.це кидалово
Спеціально для тебе знайшов відгук з Розетки про можливість перевірки на НП:А на нп можна все відкрити і обдивитись безкоштовно
Ну молодець, шо ти заплатив 400 грн за монік з битим пікселем, я теебе підтримуюСпеціально для тебе знайшов відгук з Розетки про можливість перевірки на НП:
Замовив цей монітор 07,02,25 увечері - 09,02,25 вранці зарав. З приводу битих пікселів переживав, тому взяв із собою системник, щоб перевірити перед оплатою. На Новій Пошті заборонили підключати окрім як у розетку. На моє запитання, як мені перевірити наявність браку, тільки розвели руками. Я їм пояснив, що просто встромити в розетку екран як був чорним так і залишиться і така перевірка нічого не дасть. Коротше я на свій страх і ризик не розпаковуючи (заводські пломби були) забрав ... Битих пікселів немає – перевіряв усі норми. Монітором задоволений – Новою Поштою не
від монітора відмовилисьНу молодець, шо ти заплатив 400 грн за монік з битим пікселем, я теебе підтримую
Вони мої кумири. Кинули тебе на бабки, а ти ще й задоволеним залишився.від монітора відмовились
кошти за перевірку не вважаю витраченими даремно
Вибач, но ти вже трохи заїбав!Вони мої кумири. Кинули тебе на бабки, а ти ще й задоволеним залишився.
Да я тебе навіть голим не бачив і не хочу бачити🤣Вибач, но ти вже трохи заїбав!
До речi так, у правилах НП заборонено пiдключати щось до монiка, я охуїв, коли це почув, бо завжди давали, але то були добрi працiвники.Спеціально для тебе знайшов відгук з Розетки про можливість перевірки на НП:
Замовив цей монітор 07,02,25 увечері - 09,02,25 вранці зарав. З приводу битих пікселів переживав, тому взяв із собою системник, щоб перевірити перед оплатою. На Новій Пошті заборонили підключати окрім як у розетку. На моє запитання, як мені перевірити наявність браку, тільки розвели руками. Я їм пояснив, що просто встромити в розетку екран як був чорним так і залишиться і така перевірка нічого не дасть. Коротше я на свій страх і ризик не розпаковуючи (заводські пломби були) забрав ... Битих пікселів немає – перевіряв усі норми. Монітором задоволений – Новою Поштою не
Але заїбав, таке буває, це не страшно.Да я тебе навіть голим не бачив і не хочу бачити🤣
тьху на тебеАле заїбав, таке буває, це не страшно.
ніяк, якщо вона в вас тримає заряд більше 5 хвилиноо, у вас тут компьюторні теми.. тому хочу думки експертів:
❗️ приїхала нова батарея для ноутбука, встановила її.
Так от -- як зрозуміти що вона якісна, що дійсно нова, щоб Ви перевіряли б отримавши таку покупку, які поради дали б звичайному юзеру щоб така акб довше справно працювала.
До речі, в кінці березня у аліекспрес буде днюха -- знижки, акції і тд. майже як на 11.11.
Детальніше зорієнтую, коли вони надішлють календар, але ціни вже можете починати моніторить.
А шо тут перевіряти - заряджаєте до 100%, потім розряджаєте до 10% (більше небажано), і дивитесь, на скільки вистачить. Скільки купував батарей, всі були плюс-мінус норм, а одна навіть краще рідної, тому якщо брали у більше-менш нормального продавця, все буде ок.оо, у вас тут компьюторні теми.. тому хочу думки експертів:
❗️ приїхала нова батарея для ноутбука, встановила її.
Так от -- як зрозуміти що вона якісна, що дійсно нова, щоб Ви перевіряли б отримавши таку покупку, які поради дали б звичайному юзеру щоб така акб довше справно працювала.
Які поради дали б звичайному юзеру щоб така акб довше справно працювала.
Я проти такої єблі, бо це нестандартний режим користування, зазвичай батарея або постійно підключена до мережі, або ж розряжається по максимуму, тому потрібно просто користуватися і не думати особливо, все одно колись здохне.Тримай заряд у межах 50-70℅℅.
те що вона приїхала розряджена норм?А шо тут перевіряти - заряджаєте до 100%, потім розряджаєте до 10% (більше небажано), і дивитесь, на скільки вистачить. Скільки купував батарей, всі були плюс-мінус норм, а одна навіть краще рідної, тому якщо брали у більше-менш нормального продавця, все буде ок.
Так, вони лежать на складі напівзаряджені і поступово розряджаються. Все вирішує повна зарядка, там все буде видно.те що вона приїхала розряджена норм?
ні. але в вас нема можливості оцінити наскільки вона розрядженате що вона приїхала розряджена норм?
чому і як перевірити що вона таки норм?ні. але в вас нема можливості оцінити наскільки вона розряджена