AliExpress під час війни

• 🔴 23:25 Повітряна тривога в Харків.обл.
Якби я замовляв цей монітор на найближче доступне мені відділення НП, то довелося б брати з собою ноут і зарядну станцію, щоб самостійно перевірити на биті пікселі. Відділення - тупо дірявий сарай, там при вході пісьмєнний стол, за яким один зайобаний оператор зі смартфоном, зошитом і ручкою, і єбєйша черга з ЗСУшників.
Дрочитися з перевіркою, потім відправляти його назад за власний рахунок, довше чекати на повернення коштів - та нуйогонах!
До прилічного відділення 30 км в одну сторону. Там можна перевірити в пристойних умовах, а далі все те саме, ще й 4 л солярки спалити.

Я б залюбки купив його або той Делл, який хотів раніше, в Ел. мірє, але там їх тупо немає.

Взагалі, з наявністю цікавих мені моніків майже всюди якесь очко, і краю йому не видно. Або "немає в наявності", або "під замовлення", терміни якого постійно продовжуются.

Нещодавно київські підари Ready2Play вообще красіво наїбали: двічі зранку запевнили що Делл у них в наявності на складі, 500 грн передоплати - і сьогодні відправка, я погоджуюся, а ввечері: альо, в наявності немає, під замовлення, від 5 днів.
Відмовився чекати, канєшно, бо, схоже, ці моніки взагалі в Україні закінчилися. 500 грн ще не повернули.

Останнє редагування:
А на нп можна все відкрити і обдивитись безкоштовно
Спеціально для тебе знайшов відгук з Розетки про можливість перевірки на НП:
Замовив цей монітор 07,02,25 увечері - 09,02,25 вранці зарав. З приводу битих пікселів переживав, тому взяв із собою системник, щоб перевірити перед оплатою. На Новій Пошті заборонили підключати окрім як у розетку. На моє запитання, як мені перевірити наявність браку, тільки розвели руками. Я їм пояснив, що просто встромити в розетку екран як був чорним так і залишиться і така перевірка нічого не дасть. Коротше я на свій страх і ризик не розпаковуючи (заводські пломби були) забрав ... Битих пікселів немає – перевіряв усі норми. Монітором задоволений – Новою Поштою не

Ну молодець, шо ти заплатив 400 грн за монік з битим пікселем, я теебе підтримую

До речi так, у правилах НП заборонено пiдключати щось до монiка, я охуїв, коли це почув, бо завжди давали, але то були добрi працiвники.

оо, у вас тут компьюторні теми.. тому хочу думки експертів:

❗️ приїхала нова батарея для ноутбука, встановила її.
Так от -- як зрозуміти що вона якісна, що дійсно нова, щоб Ви перевіряли б отримавши таку покупку, які поради дали б звичайному юзеру щоб така акб довше справно працювала.

До речі, в кінці березня у аліекспрес буде днюха -- знижки, акції і тд. майже як на 11.11.
Детальніше зорієнтую, коли вони надішлють календар, але ціни вже можете починати моніторить.

ніяк, якщо вона в вас тримає заряд більше 5 хвилин

полностью зрядить и посмотреть сколько времени продержится

А шо тут перевіряти - заряджаєте до 100%, потім розряджаєте до 10% (більше небажано), і дивитесь, на скільки вистачить. Скільки купував батарей, всі були плюс-мінус норм, а одна навіть краще рідної, тому якщо брали у більше-менш нормального продавця, все буде ок.

Тримай заряд у межах 50-70℅℅.
Я проти такої єблі, бо це нестандартний режим користування, зазвичай батарея або постійно підключена до мережі, або ж розряжається по максимуму, тому потрібно просто користуватися і не думати особливо, все одно колись здохне.

те що вона приїхала розряджена норм?