- 🔴 14:00 Повітряна тривога в Харків.обл.
Якби я замовляв цей монітор на найближче доступне мені відділення НП, то довелося б брати з собою ноут і зарядну станцію, щоб самостійно перевірити на биті пікселі. Відділення - тупо дірявий сарай, там при вході пісьмєнний стол, за яким один зайобаний оператор зі смартфоном, зошитом і ручкою, і єбєйша черга з ЗСУшників.це кидалово
Дрочитися з перевіркою, потім відправляти його назад за власний рахунок, довше чекати на повернення коштів - та нуйогонах!
До прилічного відділення 30 км в одну сторону. Там можна перевірити в пристойних умовах, а далі все те саме, ще й 4 л солярки спалити.
Я б залюбки купив його або той Делл, який хотів раніше, в Ел. мірє, але там їх тупо немає.
Взагалі, з наявністю цікавих мені моніків майже всюди якесь очко, і краю йому не видно. Або "немає в наявності", або "під замовлення", терміни якого постійно продовжуются.
Нещодавно київські підари Ready2Play вообще красіво наїбали: двічі зранку запевнили що Делл у них в наявності на складі, 500 грн передоплати - і сьогодні відправка, я погоджуюся, а ввечері: альо, в наявності немає, під замовлення, від 5 днів.
Відмовився чекати, канєшно, бо, схоже, ці моніки взагалі в Україні закінчилися. 500 грн ще не повернули.
Останнє редагування: